2777
2789

۳۷ سالشه 

نه کار داره ، نه درامد

نه ازدواج کرده ، نه ماشین ، نه پول ، کلاااا هیچی

صبح تا شب چپیده تو یه اتاق، کتابارو ریخته دورش 

بابام و برادرم یه چندرغازی میندازن جلوش 

اونروز به من میگه تو و شوهرت حسودیه منو میکنید!!!!

گفتم حسادت به چیت؟ شغلت ، ماشینت، درامدت، زن و بچت، خونه و ویلاهات ، جیب پرپولت !؟؟؟ به چیت حسادت کنیم؟! 

میگه شوهرت به درسم حسودی میکنه ، تو هم بهش میگی نه تو بهتر از داداشمی!!!!!

اصلا من فکر این صحبتهارم نکردماااا! 

و جالب اینجاس برادرم فوق لیسانس و بیکاره

شوهرم هم فوق لیسانسه ، ولی یه سِمَت عالی داره تو یه اداره ی دولتی! 

به من میگه ضعیفه ی نادان شوهرت روانیه، نمیتونه سره پا واسته حتی ! خداروشکر عاقبتت اینطور شد! 

شوهرم اختلال روانی داره ، یه غلطی کردم به خانوادم گفتم! همش میزنن تو سرم و مسخره ام میکنن

بلاکش کردم

خدا لعنت کنه مادرم رو 

نمیدونم چه سودی میبره از اینکه اینجوری خانواده رو بجون هم میندازه !!!!

تو خونمون بیست و چهار ساعت جنگه 

کاش بمیره این زن

بخدا تو دلم جز محبت و دلسوزی به خانوادم نیست 

ولی ....

بگو شوهرت ببرتش سر کار بینوا رو

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل شوهرت چیه ؟ 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

نمیشه ادم تو دلش محبت به خانوادش باشه و رو زبونش دعای مرگشون ، بعضی وقتا ادم زمان لازم داره تا ثمره زحمتشو ببینه براتر شمام شاید الان بیکار و بی پول باشه ولی قطعا هدفیو داره ک بابتش داره تلاش میکنه و حتما اینده خوبی در انتظارشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

😕😢

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨