2777
2789
عنوان

عروس دوم

223 بازدید | 23 پست

بچها خواهرانه راهنماییم کنید یکم طولانیه ببخشید من موندم چیکار کنم واقعا دارم دیووونه میشم،من عروس دوم خانواده هستم و یدونه جاری دارم ک بی احترامی میکنه اکثر مناسبتارو تبریک یا تسلیت نمیگه از طرفیم وقتی بهش نزدیک بشی شروع میکنه به حاشیه سازی منظورم از نزدیک شدن مچ شدن نیستا در حد تو یه مهمونی تو باشی اونم باشه شروع میکنه حاشیه سازی بد گفتن از من پیش خانواده همسرم البته پشت سرم و از طرفیم خانواده همسرم همش از من توقع دارن در حدی ک مناسبتی میشه مادر همسرم تماس میگیره ک اره زنگ بزن تبریک بگو بهشون یا تسلیت و در مقابلش مناسبتای سمت منو ب اون یاد اوری نمیکنه خیلی دلگیرم و مادر شوهرم و پدرشوهرم توقع دارن هر وقت اونا میان ما هم باشیم راستش من از این خانم بخاطر رفتارای فوقالعاده زنندش نسبت ب من دوری میکنم از طرفیم شوهرمم مسگه رفتاراس داداشم عوض شده خوشم نمیاد دیگه تو جمعی ک هست باشم حالا پدر شوهرم و مادر شوهرم میگن ما از شما توقع داریم رابطهارو درست کنید و آیا من غرور ندارم؟؟؟شما بودید چی کار میکردید

نه اصلنم غرور نداری

این ادم سمیه و باید بندازیش دور 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایندفه که زنگ زدن یاد اوری کنن

بگو ممنون که یاداوری کردید ولی گمونم ایشون خودش خیلی در قیده این مناسبات نباشه

میپرسن چرا

بگو چون تاحالا پیش نیومده برای من اینکارو انجام بده☹

دیگه هم بهت نمیگن خیالت تخت

دوباره میسازمت💪

خیلی اذیتم میکنه ب مادر شوهرم م میگم چرا مناسبتای منو یاد اون نمیاری میگه والا یادم میره 

فقط ازش دوری کن اصلا حتی بهش فکرم نکن 

در حد یه سلام اونم نه با قیتفه گرفتن که بهت پیله کنه و برات حرف درست کنه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

عزیزم ازکم شروع کن یعنی چی ؟یعنی مثلااگه مادرهمسرت سه بارازت درخواست میکنه که بهش زنگ بزنی دوبارشوبزنگ یه بارنزنگ وبراش بهونه بیار...وبه همین ترتیب کمش کن ..واینکه بعدش حتما رفتاروحرفای جاریتوبرای مادرشوهرت توضیح بده البته باسیاست واینکه ازطرف خودت بااشتیاق صحبت کن که یعنی توجاریتودوست داری وعلاقه به ارتباط باهاش داری امااونه که ناسازگاره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

میفهممت پدر شوهر مادر شوهر منم همیشه برادر شوهرم و جاریم بدی میکردن اونا از ما توقع داشتن تا اینکه سری آخر بخاطر مسیله ای که اصلا به برادر شوهرم مربوط نبود به همسر من که برادر بزرگترشه تو کوچه جلوی همسایه ها کلی فحش داد اما بازم پدر شوهر مادر شوهرم روزه سکوت گرفتن و به رو خودشون نیاوردن ما هم از فرصت استفاده کردیم بار و بندیلمونو جمع کردیم اومدیم شهر مادرم اینا 

خلاصه عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد 

حالا مادر شوهرم اینا همش زنگ میزنن اظهار دلتنگی میکنن و اسمی از اونا نمیارن

حتی  دعوا هم کردم سر این قضیه اما درست بشو نیستن

پس زنگ که زدن بگو باشه حتما اتفاقا الان میخواستم شمارشو بگیرم

بعدم دایورت کن به یه ورت

کم کم از سرشون میفته

دوباره میسازمت💪