سلام خوبین؟ بچه ها لطفا یه نظر بدین خیلی برام مهم، بعد کلی اصرار همسرمو راضی کردم بینیمو عمل کنم حالا که بعد یکسال راضی شده خودم به شک افتادم انقدر تو همین نی نی سایت کلی نالیدن از عمل بینی، من نمیدونم اونا که بیرونن همه عملی و خوشگل و راضی کین اینا که تو نی نی سایت همه پشیمون کین؟ 🫡🫡🫤عکس بینیمو میفرستم بگین به نظرتون جراحی کنم خوب میشه؟ یا ارزششو نداره خواهشااااااا جواب بدین ممنون
دکتر هادی سرمست کارشون فوق العادست چند تا از دوستای من و همکارام پیش ایشون عمل کردن بینی هاشون خیلی خوش فرم و خوب شده نظرات هم می خوندم کسایی که پیششون عمل کردن راضین و از تجربه خیلی بالاشون تعریف می کنن واسه من که دنبال بهترین جراح بینی هستم این نظرات خیلی مهمه
در خصوص عمل بینی کار دکتر بابک نیکومرام خیلی خوبه من برای لیفت بازو رفته بودم ولی مراجعای جراح بینی ایشونم میدیدم. اگه میخوای یه نتیجه موفق و خوب از جراحی بینی داشته باشی حتما از ایشون هم مشاوره بگیر. چون با تجهیزات پیشرفته ای که دارن میتونی قبل عمل نیتجه جراحیتو ببینی
من یکسال پیش جراحی بینی ترمیمی پیش دکتر بهزاد فرخی انجام دادم و نتیجه عالی گرفتم از عملم همه مشکلات ظاهری بینیم و مشکل تنفسیم برطرف شد واقعا ایشون جراح دلسوز و خیلی باتجربه ای هستن
جراحی بیبنی کار دکتر کیانا کیا تو قیطریه تهران خوبه هم قیمت عملش منصفانه و مناسبه من کمتر دکتری تو قیطریه دیدم که اینجوری باشه واسه همینه که همه میرن پیشش
بینی شما از نوع بینی گوشتی هستش و باید قبلش برین چند جا تحقیق کنی و ..بنظرم اگر دکتر تجربه خوبی داشته باشه میتونه اون مدلی که شما میخوایین در بیاره ..این سایت بهترین دکترا رو برای جراحی بینی داره تو تهرانه شهرک غرب
سلام من 50 روز بینیم عمل کردم و دچار وسواسی فکری در این مورد شدم همش ماساژ میدم و میترسم به پل بینی ام آسیب رسیده باشع خیلی حالم بده دکترم نیستش و فعلا نمیاد کمکم کنید
من خودم پیش دکتر کاظم زرگری عمل کردم. خیلی با تجربه هستن و مطبشون همیشه شلوغ هست. خودت میتونی تو سایت و اینستاگرام کارشون ببینی و تصمیم بگیری. از نظر من درجه یک هستن.