2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 28107 بازدید | 128 پست
بله تهران عمل کردم،مشکل تنفسی داشتن یکیشونم تیغه بینیش کج بودطوری که قبلش تیغه بینی خودش صاف بود

من حداقل از ۱۰نفر سوال پرسیدم چه حضوری چه داخل اینستا چه یکی از دوستایه خودم اکثرا راضی بودن و اصلا علت انتخاب اصلیم این بود که همه میگن دکتر بصام جراحیاش مشکل تنفسی ایجاد نمیکنه ولی خب مثل اینکه داره دیگه اصلا دکتر بدون نارضایتی فکر نکنم پیدا بشه، شما دکترتون چی بود اسمش؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی خودت صلاح میدونی عزیزم اگه خوبه بروپیشش امیدوار م همون چیزی بشه که دوست داری

نه والا منم صد در صدی مطمئن نیستم بهش اما نظرات مثبتی که ازش دریافت کردم بیشتر از منفیا بود بخاطر اون وقت گرفتم، شما خودت پیش کی عمل کردین؟ 

نه والا منم صد در صدی مطمئن نیستم بهش اما نظرات مثبتی که ازش دریافت کردم بیشتر از منفیا بود بخاطر او ...

به شما كي نوبت دادن؟براي من نوبتمو ارديبهشت زد 

اول گفتن تير بعد من گفتم عروسي داريم بعد گفتن اگه كنسلي باشه ارديبهشت ميزنيم براتون

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
به شما كي نوبت دادن؟براي من نوبتمو ارديبهشت زد  اول گفتن تير بعد من گفتم عروسي داريم بعد گفتن ...

شماام پیش دکتر بصام وقت گرفتین؟ وقت من آذر ماه البته پولم هنوز کامل جور نشده، من اوایل مهرماه وقت گرفتم

شماام پیش دکتر بصام وقت گرفتین؟ وقت من آذر ماه البته پولم هنوز کامل جور نشده، من اوایل مهرماه وقت گر ...

نه من گرگانم 

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
چقدر خووووب خداروشکر، بینیتون گوشتی بود یا استخونی جسارتا؟ 

فداتشم.😊❤

گوشتی بودش.نوکش ی تیکه گوشت کلفت بود.بعدش ک عمل کردم برام نیمه فانتزی دراورد طبق خواست خودم.و خب بهمم میاد بحمدالله.

بستگی ب دکتر داره واقعا.خیلی تحقیق کن هناس.من ۴سال تحقیق کردم بعد رفتم پیش دکترم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
تهرانی؟ اسم دکترتون چی بود؟ 

اره گیان.

ببین من معرفی میکنم ولی قبل از هرچیز برو نمونه کاراشو زنده ببین.

دکتر حمدزاده.اگرم خواستی عکس بینی قبل و بعدمو میزارم.

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
رز عزیزمن یکی از تاپیکهاتو دیدم عکس فرستاده بودی همه از بینیت تعریف کرده بودن و گفته بودن خیلی قشنگه ...

اوایل داشتم میمردم حالم ب شدت بد شد تا چند ماه قفسه سینم درد داشت و درد صورت و...در کل خیلی عوارض داره اصلا عمل راحتی نیست بینیم تغییری نکرده همونطوریه با اینکه ترمیم رفتم

کاربری واگذار شده

اوایل داشتم میمردم حالم ب شدت بد شد تا چند ماه قفسه سینم درد داشت و درد صورت و...در کل خیلی عوارض دا ...

متاسفم واقعا، همه میگن عمل کم دردی اما خب برای شما اینطور نبوده متاسفانه،انشاالله هرچیزی که خیره برای همه پیش بیاد برای شماهم همینطور