سلام خوبین؟ بچه ها لطفا یه نظر بدین خیلی برام مهم، بعد کلی اصرار همسرمو راضی کردم بینیمو عمل کنم حالا که بعد یکسال راضی شده خودم به شک افتادم انقدر تو همین نی نی سایت کلی نالیدن از عمل بینی، من نمیدونم اونا که بیرونن همه عملی و خوشگل و راضی کین اینا که تو نی نی سایت همه پشیمون کین؟ 🫡🫡🫤عکس بینیمو میفرستم بگین به نظرتون جراحی کنم خوب میشه؟ یا ارزششو نداره خواهشااااااا جواب بدین ممنون
بله تهران عمل کردم،مشکل تنفسی داشتن یکیشونم تیغه بینیش کج بودطوری که قبلش تیغه بینی خودش صاف بود
من حداقل از ۱۰نفر سوال پرسیدم چه حضوری چه داخل اینستا چه یکی از دوستایه خودم اکثرا راضی بودن و اصلا علت انتخاب اصلیم این بود که همه میگن دکتر بصام جراحیاش مشکل تنفسی ایجاد نمیکنه ولی خب مثل اینکه داره دیگه اصلا دکتر بدون نارضایتی فکر نکنم پیدا بشه، شما دکترتون چی بود اسمش؟
بستگی ب دکتر داره واقعا.خیلی تحقیق کن هناس.من ۴سال تحقیق کردم بعد رفتم پیش دکترم
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
ببین من معرفی میکنم ولی قبل از هرچیز برو نمونه کاراشو زنده ببین.
دکتر حمدزاده.اگرم خواستی عکس بینی قبل و بعدمو میزارم.
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
رز عزیزمن یکی از تاپیکهاتو دیدم عکس فرستاده بودی همه از بینیت تعریف کرده بودن و گفته بودن خیلی قشنگه ...
اوایل داشتم میمردم حالم ب شدت بد شد تا چند ماه قفسه سینم درد داشت و درد صورت و...در کل خیلی عوارض داره اصلا عمل راحتی نیست بینیم تغییری نکرده همونطوریه با اینکه ترمیم رفتم