سلام خوبین؟ بچه ها لطفا یه نظر بدین خیلی برام مهم، بعد کلی اصرار همسرمو راضی کردم بینیمو عمل کنم حالا که بعد یکسال راضی شده خودم به شک افتادم انقدر تو همین نی نی سایت کلی نالیدن از عمل بینی، من نمیدونم اونا که بیرونن همه عملی و خوشگل و راضی کین اینا که تو نی نی سایت همه پشیمون کین؟ 🫡🫡🫤عکس بینیمو میفرستم بگین به نظرتون جراحی کنم خوب میشه؟ یا ارزششو نداره خواهشااااااا جواب بدین ممنون
برای منم البته ایراد اینه بازی در میاره صورتم که پر میشه اندازش خوبه صورتم که لاغر میشه مثل چماغ میزنه بیرون البته فک کنم از بینی من خیلی جمع وجور تر برای شما
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
ممن الآن دوماهه عمل کردم،قبل ازعمل که لیستموآماده کرده بودم دکتربصاموحذف کردم سه تاازمریضاشودیدم راض ...
تهران عمل کردین؟ بینیتون گوشتی بود یا استخونی؟ اسم دکترتون چی بود؟ علت نارضایتی اون سه نفر چی بود؟ چند وقت بود عمل کرده بودن؟ ببخشید چقدر زیاد شد سوالام🤣