سلام خوبین؟ بچه ها لطفا یه نظر بدین خیلی برام مهم، بعد کلی اصرار همسرمو راضی کردم بینیمو عمل کنم حالا که بعد یکسال راضی شده خودم به شک افتادم انقدر تو همین نی نی سایت کلی نالیدن از عمل بینی، من نمیدونم اونا که بیرونن همه عملی و خوشگل و راضی کین اینا که تو نی نی سایت همه پشیمون کین؟ 🫡🫡🫤عکس بینیمو میفرستم بگین به نظرتون جراحی کنم خوب میشه؟ یا ارزششو نداره خواهشااااااا جواب بدین ممنون
برای منم البته ایراد اینه بازی در میاره صورتم که پر میشه اندازش خوبه صورتم که لاغر میشه مثل چماغ میزنه بیرون البته فک کنم از بینی من خیلی جمع وجور تر برای شما
درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممن الآن دوماهه عمل کردم،قبل ازعمل که لیستموآماده کرده بودم دکتربصاموحذف کردم سه تاازمریضاشودیدم راض ...
تهران عمل کردین؟ بینیتون گوشتی بود یا استخونی؟ اسم دکترتون چی بود؟ علت نارضایتی اون سه نفر چی بود؟ چند وقت بود عمل کرده بودن؟ ببخشید چقدر زیاد شد سوالام🤣