2777
2789
عنوان

عمل بینی

28107 بازدید | 128 پست

سلام خوبین؟ بچه ها لطفا یه نظر بدین خیلی برام مهم، بعد کلی اصرار همسرمو راضی کردم بینیمو عمل کنم حالا که بعد یکسال راضی شده خودم به شک افتادم انقدر تو همین نی نی سایت کلی نالیدن از عمل بینی، من نمیدونم اونا که بیرونن همه عملی و خوشگل و راضی کین اینا که تو نی نی سایت همه پشیمون کین؟ 🫡🫡🫤عکس بینیمو میفرستم بگین به نظرتون جراحی کنم خوب میشه؟ یا ارزششو نداره خواهشااااااا جواب بدین ممنون

اگه تصمیمت برای عمل جدی بود کارای دکتر آرزو خوانساری نیا رو ببین حتما من عاشق سبک و مدل کاراشونم
متدشون V که سبک جدیدی هستش که خط کانتور ایجاد میشه فاصله بینی تا لب زیاد نمیشه ومتناسب به اعضای چهره جراحی میشه

آدرس : سعادت آباد ،سروغربی،جنب باشگاه ورزشی دلفین،پلاک۹, ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون ،)طبقه چهارم

شماره تماس :‌ 09934173244 

اینم آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دماغت خیلی بزرگ نیست نکن 

منم همین نظر رو دارم یکی از اشناهامون چند روز پیش با اصرار خودش شوهرشو راضی کرد و رفت عمل کرد دوروز بعد تو خونه حالش بد شد بردن بیمارستان و متاسفانه خانم جوان که هزاران ارزو داشت و میخواست زیباتر بشه فوت شد و زندگیش تباه شد و تو سعادت اباد هم که خبرها شنیدین دختر ۱۶ ساله زیر دست دکتر که عمل بینی داشت فوت کرد 😭😭😭😭

این بینیم نخندینا مدیونین اگه بخندین🤣🤣البته از نمایه خییلی نزدیک، از نیمرخ مشکلی ندارم فقط تمام رخم پهنو وقتی میخندم یا صحبت میکنم افتادگی پیدا میکنه

منم همین نظر رو دارم یکی از اشناهامون چند روز پیش با اصرار خودش شوهرشو راضی کرد و رفت عمل کرد دوروز ...

وااااااااای واقعا؟؟؟؟ خیلی ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه، ولی چرا بعد دوروز آخه چطور شده؟ 

خانم جوان و زیبا و سرحال بدون هیچ بیماری  یه دفعه برای عملی که اصلا نیاز نیست بلاسرت بیاد  ...

خیلی سخته ولی خب این موردا هم نادره ولی خب هر عملی ریسک داره و برای عمل زیباایم باشه خیلی غصه دارتره، یه چیزم هست اونم اینه که دور از جون اگر موقع مرگ کسی باشه ممکن تو خیابون در حال پیاده رویم این اتفاق براش بیوفته

وااااااااای واقعا؟؟؟؟ خیلی ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه، ولی چرا بعد دوروز آخه چطور شده؟ 

اره برو حتما عمل کن ولی اگه میخوای گه پشیمون نشی قبلش حتما خوب خوب راجب دکترت تحقیق کن  همینجوری نرو پیش یه دکتری که هیچ شناختی ازش نداری