2777
2789
عنوان

رفته بودم تولد چه تولدی لاکچریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 19 پست
ایشالله به خدا خسته شدم آنقدر خرج کردمدیشب داش عمق رحمواندازه می‌گرفت خودشم بدون بی هوشی  آنقد ...

الهی بگرررردم دلم برات شکست، ببین من نمیدونم مشکلت چیع و دکترت چی گفته قطعا جرف دکترت ارجحه ولی من جای شما بودم ی مدت ول میکردم و تز فکرش میومدم بیرون استرس و دستکاری بیش از حد خودش ب نظرم عامل نشدنه، یکی تز دوستتی من سه سال دکتر رفت شوهرش عمل کرد خودش چقدر دارو آخر گفت ولش کن دیگه ی لباس بچه خرید گداشت تو خونه گفت نمیخام بهش فکر کنم سر سه ماه نشده باردار شد و اینکه شاید اصلا رسالتت اینه مادر ی فرشته از بهزیستی بشی من و شوهرم با اینکه خدا بهمون ی دونه داد بازم بهش فکر می‌کنیم ک یکی از بهزیستی بیاریم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگرررردم دلم برات شکست، ببین من نمیدونم مشکلت چیع و دکترت چی گفته قطعا جرف دکترت ارجحه ولی من ج ...

ممنون خدا حفاظت کنه آره خیلی سخته منم  دیگه کم کم می‌خوام بی خیال بشم البته بعد انتقالم حتما صلاح نیس 

ممنون خدا حفاظت کنه آره خیلی سخته منم  دیگه کم کم می‌خوام بی خیال بشم البته بعد انتقالم حتما صل ...

ان شالله ک طعم مادر شدنو میچشی انتقال مثبت  شد خبر بده

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰