2777
2789
عنوان

رفته بودم تولد چه تولدی لاکچریییی

586 بازدید | 19 پست

اولا تالار بود بعد گل آرایی کرده بودن مهمونا هم 150نفری میشدن 

پزیراییی عالی بود 

کیک 5طبقع 

بعد 

مامان بابای بچه  اومدن تو تالار  بعد خانمه رقصید 

بعد کیک و بردین 

خیلی خوب بود بعد چند سال بچه دار شدن 

منم بچه دار نمیشم ایشالله بچه دار شدم یه بار جشن مفصل میگیرم 

شما هم تا حالا همچین تولدی رفتین چطور بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسابی خوش گذشته پس. کادو چی بردید. بچه چی بود؟ انشالله تولد نی نی خودت بهترشو جشن بگیری

بچه دختر دستمون خالیه خوب برا دکتر خیلی خرج کردم 150تون میدونم کمه ولی دستمون خالی بود هر ماه 5ملیون خرج دوا دکترمه 

خیلی خوب بود آرزومه بچه دار بشم منم تولد بگیرم 

باورت میشه از الان دنبال لباس و کیک و این جور چیزام 😭😭😭

چ خوب نه من برا پسرم فقط فعلا ی جشن دندونی گرفتم، دلم میخاد برا تولدش باغ بگیرم ولی دورم عره و اوره و شمسی کوره پر کردن ارزش نداره این همه هزینه کنم😂😂😂😂😂قابل دعوتام ک دلم نسوزه کلا ده نفرن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه دختر دستمون خالیه خوب برا دکتر خیلی خرج کردم 150تون میدونم کمه ولی دستمون خالی بود هر ماه 5ملیون ...

خیلیم خوب بوده کادوتون. انشالله نتیجه میگیری عزیزم. از خدا بهترینا رو بخواه

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

چ خوب نه من برا پسرم فقط فعلا ی جشن دندونی گرفتم، دلم میخاد برا تولدش باغ بگیرم ولی دورم عره و اوره ...

اگه تولد بگیری شوهرم میاد داخل .؟ می‌رقصی ؟

راستی جشن دندونی چطور گرفتی ؟ معمولا چند سالگی میشه جشن دندونی

مبارک باشه ایشالله همیشه خوش باشی 

اسی دارم بچه شیر میدم ان شالله که ب حق علی اصغر تا قبل محرم سال بعد دامنت سبز بشه

اگه تولد بگیری شوهرم میاد داخل .؟ می‌رقصی ؟ راستی جشن دندونی چطور گرفتی ؟ معمولا چند سالگی میشه جشن ...

عزییییزززززم نه من اگه نامحرم باشه نمیرقصم،  جشن دندونی کوچولو الان عکسشو میدارم برات، شش ماهگی دندونش نیش زد البته من تنبلی کردم دیر گرفتم تو ۷ ماهگی گرفتم

اسی دارم بچه شیر میدم ان شالله که ب حق علی اصغر تا قبل محرم سال بعد دامنت سبز بشه

ایشالله به خدا خسته شدم آنقدر خرج کردمدیشب داش عمق رحمواندازه می‌گرفت خودشم بدون بی هوشی 

آنقدر داد زدم آنقدر گریه کردم از درد 

خدا بچت و حفظ کنه خدا خیرت بده 

عزییییزززززم نه من اگه نامحرم باشه نمیرقصم،  جشن دندونی کوچولو الان عکسشو میدارم برات، شش ماهگی ...

عه ایشالله سلامت باشه عزیزم 

نه منظورم تو مجلس زنونه بود منم اصلا پیش نامحرم نمیرقصم 

اگه تولد بگیری شوهرم میاد داخل .؟ می‌رقصی ؟ راستی جشن دندونی چطور گرفتی ؟ معمولا چند سالگی میشه جشن ...

عه ایشالله سلامت باشه عزیزم  نه منظورم تو مجلس زنونه بود منم اصلا پیش نامحرم نمیرقصم

نمیگیرم اونجوری تولد چون شوهرم کسی رو نداره ی پدر مادر و برادرشن منم فقط دوتا خاله و ی دایی ام رو هم بشن ۲۰ نفر نهایت عمه هام و عموهامو ک دوسشون ندارم راستش، ی جشن کوچیک میگیرم میبرم اتلیه عکس میگیرم