2777
2789
عنوان

ازش جدا شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم همش میگه تو ترشیده شدی پیرمرد هم تورو نمیگیره 😭 بابام مرده 😭مسخره می‌کنه قیافه مو 😭 همه دخترا از نظرش عالین بجز من😭یه دانشگاه آزاد هست تو شهرمون بدون کنکور دانشجو می‌پذیره بعد یکی از دختر های اقواممون رفته اون دانشگاه مامانم میگه تو همون و هم قبول نشدی هر چی میگم اون بدون آزمون هست باز تو کتش نمیره اصلا از نظرش همه خوبن من بد بد من اصلا خرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچ دوسم نداره خسته شدم ...

به نظرم همین الان زنگ بزن و بگو

دلیلشم بگو دوستی برای آشنایی هست و بعد این چندوقت که باهم بودیم متوجه شدم نمیتونم حس عاشقانه داشته باشم بهت و .... همین به نظرم نگو چون از لحاظ ظاهری پایین تری چون واقعا هرکی بشنوه ناراحت میشه بگو حس میکنم تفاهم نداریم اونقدر و ... 

هرچقدر ادامه پیدا کنه این رابطه اون اگر دوستت داشته باشه بیشتر اذیت میشه خودتن وقتت هدر میره

منم با کسی تو رابطه ام که موقعیتش اونجور که دلم میخواد نیست ولی پسر خوبیه اما هر کی میبینه میگه مناسب ازدواج نیست، خیلی دوسم داره

یه خواستگار هم دارم که موقعیتش خوبه 

حالا نمیدونم چیکار کنم😑