2789
عنوان

ازش جدا شم؟

764 بازدید | 21 پست

با یکی در ارتباطم که برام مهم نیس دوسشم ندارم و یه جورایی برام زنگ تفریحه،میدونم کارم اشتباس اما میخوام تمومش کنم منتها نمیدونم چجوری بگم بهش چطوری تمومش کنم ادم خوبیه،مهربونه،به فکره،از همه لحاظ کم نمیزاره اما دلم من پیشش نیس امروز میخواستم تمومش کنم اما ترس داشتم ازش می ترسیدم که مبادا حرکت بدی بزنه اما دستو پا شکسته حرفمو زدم و گفتم بهت زنگ میزنم خبرشو میدم که قراره چی بشه این رابطه اما الان نمیدونم چیکار کنم چی بگم نظرتون چیه؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گناه داره تموم کن 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 

بگو حس می کنم تفاهم نداریم ب درد هم نمی خوریم با توجه ب زندگیم نمی تونم آینده ام رو با تو ببینم

Army💜 اگه هیتر بی تی اس هستی ریپ نزن چون حوصله صحبت با ی مشت گوسفند نفهم رو ندارم و گمبای  

اسی منم تو شرایط تو بودم،دوسش نداشتم ولی فک میکردم پسرخوبیه موندم باهاش بعد هی رفته رفته بهتر شناختمش و فهمیدم چقد خراب و هفت خطه،تو مواظب باش،خوب بشناسش بعد باهاش بمون و قصدتون ازدواج باشه

غروری که زیرپایش خورد شده بود را محکم تر و بلندتر از قبل ساختم و قلبی که هرثانیه براش میتپید را به سنگ سردی تبدیل کردم که از هیچ احساسی سر در نمی آورد😌🖤

اسی تاپیکاتو سریع خوندم،پس اون اقایی که بهت ابجو داد چیشد؟چطوری راحت فراموشش کردی؟

غروری که زیرپایش خورد شده بود را محکم تر و بلندتر از قبل ساختم و قلبی که هرثانیه براش میتپید را به سنگ سردی تبدیل کردم که از هیچ احساسی سر در نمی آورد😌🖤
اسی تاپیکاتو سریع خوندم،پس اون اقایی که بهت ابجو داد چیشد؟چطوری راحت فراموشش کردی؟

آدمای بد زود فراموش میشن،چند دفعه پیگیر شد اما چون از چشمم افتادع بود جوابشو ندادم دیگه و تموم شد