2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۷تا۲۵اهواز

و اینکه این هزینه با سونوها و دارو ها و... هست یا فقط خود انجام عملش؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

عزیزم من سال قبل توی اهواز انجام دادم خود عملم هم تخمک کشی هم انتقال با هم ۱۲ میلیون شد و در کل با هزینه سونو و داروها تقریبا ۱۶ میلیون 

خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگه😍🤗
قیمتش بستگی به مرکزی هم که انجام میدین داره مراکز خصوصی خب یه مقدار بیشتره 

شما مشکلی داشتین عزیزم یا فقط برای تعیین جنسیت بود؟برای شما جواب داد؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
قیمتش بستگی به مرکزی هم که انجام میدین داره مراکز خصوصی خب یه مقدار بیشتره 

عزیزم میشه بگی ک شما مرحله ب مرحله این پول رو دادین یا همه اش یکجا؟

چقدر طول کشید صفرتا صدش؟میشه راهنمایی کنین

شما مشکلی داشتین عزیزم یا فقط برای تعیین جنسیت بود؟برای شما جواب داد؟

آره گلم ما هر دومون مشکل داشتیم

برای من مثبت شد ولی جنین رشد نکرد سقط کردم 

عزیزم میشه بگی ک شما مرحله ب مرحله این پول رو دادین یا همه اش یکجا؟ چقدر طول کشید صفرتا صدش؟میشه را ...

همه هزینشو یکجا دادیم عزیزم

برای من یکسال پیش ۸ونیم تخمک کشی شد و انتقالمم ۲ و نیم 

صد درصد الان هزینه ها بیشتر شده

همشو همون موقع باید پرداخت کرد

اول یه سری آزمایشات برای قبل انجام آی وی اف باید انجام بدین حتما

انشاالله اوکی بود سیکل درمان رو شروع میکنن براتون

از روز دوم‌ سوم پریودی میرید برای سونو و استفاده داروها و آمپول ها تا روز ۱۴ سیکلتون و بعد عمل تخمک کشی و انتقالم اگه شرایطتتون مساعد بود انتقال میدن اگرم نه میره برای دو ماه دیگش و جنین ها رو فریز میکنن 

کلا دو سه هفته ای طول میکشه و از روز پریودی تا روز عملتون چند باری برای سونو و سایز فولیکولاتون باید برید 

آره گلم ما هر دومون مشکل داشتیم برای من مثبت شد ولی جنین رشد نکرد سقط کردم 

الهیچرا رشد نکرد؟

اول یه سری آزمایشات برای قبل انجام آی وی اف باید انجام بدین حتما انشاالله اوکی بود سیکل درمان رو شر ...

ابنکه میگید اگر شرایط مناسب نباشه فریز میکنن،یعنی چی؟یعنی چ مشکلی باشه؟ 

2790
2823
2791
2779
2792