2821
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 21 پست
ابنکه میگید اگر شرایط مناسب نباشه فریز میکنن،یعنی چی؟یعنی چ مشکلی باشه؟ 

منظورم اینه اگه بعد عمل تخمک کشی زیاد درد داشته باشید و بدنتون آماده نباشه همون موقع انتقال نمیدن دو ماه بعد میتونید برید برای انتقال فقط

من خودم یه مقدار درد داشتم دکترم گفت میتونی بعدا بیای انتقال بدی

خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگه😍🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه همه چی بستگی به خودتون و شرایط بدنیتون داره عزیزم شما مشکلی ندارین؟فقط برای تعیین جنسیت میخوای ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

اره برای تعیین جنسیت میخام فقط

شما نمیدونی اگر بار اول خدایی نکرده نگیره،برای کاشت دوباره همون۲۵ رو میگیرن باز؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
مرسی از راهنماییت عزیزم اره برای تعیین جنسیت میخام فقط شما نمیدونی اگر بار اول خدایی نکرده نگیره،ب ...

خواهش میکنم عزیزم

اگر بار اول نگیره و بازم جنین فریز شده داشته باشید بعدا اونا رو براتون انتقال میدن دوباره و فقط هزینه انتقال رو میگیرن

بستگی داره موقع عمل تخمک کشی چنتا تخمک داشته باشید و چند تاش توی آزمایشگاه جنین بشه 

خداروشکر شما مشکلی ندارین پس کارتون درصد موفقیتش بیشتره انشاالله

خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگه😍🤗
خواهش میکنم عزیزم اگر بار اول نگیره و بازم جنین فریز شده داشته باشید بعدا اونا رو براتون انتقال مید ...

مرسی عزیزدلم ممنون 

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان