2777
2789
عنوان

خانم ها حس میکنم کم وزن کم کردم

70 بازدید | 5 پست

از متخصص تغذیه رژیم گرفتم تو ۴روز ۸۰۰گرم کم کردم ولی من اول رژیم که خودم میگرفتم یا دکتر های دیگه خیلی بیشتر وزن کم میکردم ولی الان حس میکنم کم هست نرمال یا من رژیم های سخت تر میگرفتم که بیشتر گم میکردم؟

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
تو ۴روز زود نیس بری رو وزنه؟خودتو عذاب نده

اره زوده میخوام ترازوم رو بزارم خونه بابام هر وقت رفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی کاهش وزن کمتر باشه و تدریجی بهتره هم برگشت وزن نخواهی داشت و هم بدنت ضعیف نمیشه 

من ماهی یه کیلو کم کردم واقعا راضیم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

هر چی کاهش وزن کمتر باشه و تدریجی بهتره هم برگشت وزن نخواهی داشت و هم بدنت ضعیف نمیشه  من ماهی ...

اخه من خیلی اضافه وزن دارم

اخه من خیلی اضافه وزن دارم

هر چقد باشه مهم نیست

مامان من از ۹۲ رسیده به ۷۹ همیشه وزن کم می کرد برمی‌گشت ولی الان رژیمو ول کرده فقط پیاده روی داره ولی وزنش همونه بالا نرفته

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

2790
2778
2791
2779
2792