2777
2789
عنوان

هر کی نظرشو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 22 پست
کم کم قلق هم دیگه دستتون میاد...❣️

نه بابا یه دنده هس لجبازه فقط حرف خودشو قبول داره از نظر اون زن باید بشینم خونه هر موقع هم گفت حوصلم سر رفته یا دلتنگم یه بچه به دنیا بیاره بزرگ کنه همین

نمیزاره کار آرایشگاهی میکردم پدیکور قشنگ داشتم پیشرفت میکردم هنرجو میگرفتم فقط یه ماه گذاشت دیگه نذا ...

حیف...

ولی راه این جور چیزا، با آرامش جلو رفتنه...

فعلا مختلط نرو، کلاس های جداگانه برو

حساسیت ایجاد می‌شه

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرنسس چجوری رشد کنم وقتی از همه چی منعم میکنم نمیزاره؟؟؟؟؟تو بودی چیکار میکردی

خییییلی کم کم....

مثلا شروع کن کلاس رفتنبعد میتونی کار مجازی انجام بدی

یه ذره یه ذره که درآمد داشتی، قدرت می‌ره بالا

برنامه دوسه ساله بچین برای رشد خودت

به کسی هم اعلام نکن فقط اجرا کن و کم کم رشد کن

پرنسس چجوری رشد کنم وقتی از همه چی منعم میکنم نمیزاره؟؟؟؟؟تو بودی چیکار میکردی

من جای شما بودم زبانمو تقویت میکردم برای شرکت های مختلف، پیج فیسبوک میزدم و براشون مشتری میاوردم از خارج...

کاملا مجازی

من جای شما بودم زبانمو تقویت میکردم برای شرکت های مختلف، پیج فیسبوک میزدم و براشون مشتری میاوردم از ...

اصلا نمیذاره حتی اوایل بهم میگفتم پیج اینستاتو پاک کن....کلا شکاکه بد دل اینوری نبود ها ولی اونقد تو محل کارش حرف میشنوه که اینجوری شده تازه همه اینا به کنار بچه هم میخواد که من نمیزارم‌ولی تا کی میتونم بزارم فوقش یه سال بعدش یا باید بچه دار شدنشو انتخاب کنم یا طلاقو که اگه بچه هم بیاد دیگه کلا دست و بالم بستس فقط باید بشینم بچه بزرگ کنم غصه بخورم بی پولی بکشم مستاجری بکشم

اصلا نمیذاره حتی اوایل بهم میگفتم پیج اینستاتو پاک کن....کلا شکاکه بد دل اینوری نبود ها ولی اونقد تو ...

برای همین میگم آروم آروم رشد کن دیگه

وقتی رشد کنی میبینه با دیگران قابل مقایسه نیستی 

هرچی شنید نمیاد تو خونه اعمال کنه

برای همین میگم آروم آروم رشد کن دیگه وقتی رشد کنی میبینه با دیگران قابل مقایسه نیستی  هرچی شن ...

امیدوارم بتونم رشد کنم چون رفته رفته از سنمون میگذره هر چیزی یه وقتی داره من الان میتونم کار کنم الان میتونیم تلاش کنیم وام برداریم خونه بخریم بعد بچه دار شدن دیگه غیر ممکنه از اونایی نیس که برا بچه پرستار بگیره یا بچه رو مهد بذاره هر چیزی یه زمانی داره

امیدوارم بتونم رشد کنم چون رفته رفته از سنمون میگذره هر چیزی یه وقتی داره من الان میتونم کار کنم الا ...

عزیزم من تو ۲۷ سالگی، وقتی دوتا بچه داشتم رشدم رو شروع کردم

هم الان زمان داری هم اگر مایل بودی بعد از بچه‌ دار شدن😘