2777
2789

نمیدونم شیرازی کدومه ولی ما شیرازیها میگیم آویشن پهنو و آویشن باریکو اون آویشن باریکو بهتره 

عکسشو بذار بهت بگم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شیرازی کدومه ولی ما شیرازیها میگیم آویشن پهنو و آویشن باریکو اون آویشن باریکو بهتره  ع ...

آویشن پهن همون شیرازی است باریک کوهی نمیدونم کدوم بهتره بخرم

کوهیش اگه اصله کوهیش بهتره

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
آویشن پهن همون شیرازی است باریک کوهی نمیدونم کدوم بهتره بخرم

کوهی بخر پهنو سرده باریکو گرمه برای سرفه و سرماخوردکی عالیه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یعنی چی پهنو سرده باریکو گرمه

آویشن شیرازی طبعش سرده و کوهی طبعش گرمه و توی طب سنتی میدونی که چیزای سرد منع شده گرمیجاتو باید بیشتر بخوریم 

همه چیز شیرازیش بهتره درکل😁 خوو فرزندم اویشن شیرازم از همون کوه میارن دیگه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آویشن شیرازی طبعش سرده و کوهی طبعش گرمه و توی طب سنتی میدونی که چیزای سرد منع شده گرمیجاتو باید بیشت ...

ممنون🌷

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.