2789
عنوان

آش رشته

349 بازدید | 36 پست

دیروز قبح حبوبات و کلا خیس کردم که بپزم ولی رفتم به جایی شب خیلی دیر اومدن نخود و لولیا رو نیم پر مردم اما عدس و ماش همینجوری خیس کرده موند تا الان 

الان دیدم جوونه زده بدبخت😂دیگه خراب شد ؟ با اکیه بریزم توو آش؟

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عدس رو اصلا خیس نمیکنن برا آش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اوکیه فقط دیر تر بریز داخل قابلمه

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
عدس و ماش رو که خیس نمی کنن

اخه نخود لوبیارو خیس کرده بودم قبلش کفتم تا اون میپزه یه یه ساعت اینم خیس بخوره

من همیشه خیس میکنم اما یکی دو ساعت

اخه نخود لوبیارو خیس کرده بودم قبلش کفتم تا اون میپزه یه یه ساعت اینم خیس بخوره من همیشه خیس میکنم ...

طوری نیست بریزتواش 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فک کنم خراب شذه باشع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

عدس رو اصلا خیس نمیکنن برا آش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اوکیه فقط دیر تر بریز داخل قابلمه

من همیشه در حد یکی دو ساعت خیس میکنم اما اینسری مار پیش اومد موند 🤦🏻‍♀️

مرسییی❤️