2777
2789
عنوان

حقوق ۶ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 154 پست
خانوادش ک کاریمون ندارن خودشون خقوق دارن دخالت ک اینام نمیکنن ینی از عشقم میترسن کلن کاریمون ندارن م ...

سعی کن هیچوقت بی احترامی نکنی ب کسی ..اگرم خدای نکرده ی موقع بی احترامی دیدی بی احترامی نکن فقط خودتو سرسنگین بگیر رفت و آمدتو کم کن .. ب هر حال نزدیک بودن مشکلاتش بیشتر از دور بودن از خانواده همسره .. نا خودآگاه دخالت و دلخوری پیش میا .. تو دید هم هستین .. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ما که تا الان هر کیو میبینیم پولای هنگفت بردن زندگی لاکچری دارن احتمالا اونا بس که دزدی شون رقم ...

چی بگم ....ولی واقعا اینطور نیست البته من قصد ندارم شمارو قانع کنم اما در کل این افکار فقط و فقط باعث آزده شدن خودت میشه

مبارکہ عزیزم ۔اولا یہ درصد احتمال بدہ اگہ اونجا اذیت شدی میتونی بیرون خونہ بگیری؟ درضمن با این حقوق نمیتونین پس انداز کنین برای خونہ و اینا من جای شما بودم اول زندگی و دوران نامزدی خودمم کار میکعدم و پس انداز میکردم ۔

کلن ب شوهر بستگی داره ک حق دخالت نده ب کسی

اره . شوهر منم اصلا ابدا حق دخالت نمیده بهشون . اما کلا حسادت میکنن خواهرا و مادر. حتی شوهر من خونه ۱۵۰ متری اجاره کرد ، ناراحت شدن گففتن دو نفرین میخواین چکار ! شوهر منم گفت خونه پدرش بزرگ بوده عادت نداره به کوچک. دیگه ازون به بعد بمن گفت هیچچچچی نگو . حتی کادوی تولد هم میگیره برام اصلا میگه نگو . در کل باید کسی رو تو زندگی خصوصیت حق نظر ندی. اگر بگی اونا هم نظر میدن . 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
 سعی کن هیچوقت بی احترامی نکنی ب کسی ..اگرم خدای نکرده ی موقع بی احترامی دیدی بی احترامی نکن فق ...

اون ک بله ولی خانواده صاف و ساده ای دارن مث خودمون منم خون گرمم دوس دارم برمو بیام مث خانواده خودم دخترم ندارن عروس دوس دارن میگم عشقم مادرش ازش میترسه خب منم میترسم دقیقا هر کسی فتنگی کنه حرف بچرخونه بدجور عصبی میشه همه میشناسنش

خیلیا گفتن میشه بعدم من آدم قانه ای هستم 🤣🥲 خرید نمیتونم نرم باید برم ولی در کل قانه ام 

امیدوارم بتونی بسازی و کنار بیای

اخه من خودم همین شرایط تورو داشتم

مجردیم ب لحاظ مالی هیچ مشکلی نداشتم، خودم شاغل بودم و از طلا و لباس و حساب بانکی فول بودم حتی کل جهازمو خودم خریدم و بخاطر ازدواج با این ادم قید کارمو زدم اومدم یه شهر دیگه زندگی کنم و الان دوساله میخام یه مانتو بخرم هرجا میریم میگه گرونه خرج نمیکنه 

باورم نمیشه من دوساله تو حسرت یه شال یا روسری یا رژلب موندم 

کلا اولش فک میکنی راحته ولی بعد کم کم افسرده میشی

من ک اینجوری بودم بخصوص ک وقتی میبینم اون ادمایی که همیشه قبطه میخوردن ب من روز ب روز دارن پیشرفت میکنن و من درحال درجا زدنم

اخه هرچی کشیدم از همون شوهر بود  عزیزم من تو این ۲سال زندگی مشترکم همه چی دیدم و همه بلایی سرم ...

آقایون بعد ازدواج یادشون میا باید حامی همه جانبه و ددی خانواده باشن 🤣🤣🤣مادرا هم یادشون میا باید مادری کنن برا بچشون ..

یکی از اقوام ما پسرش شبا پنیر و گوجه و خیار می‌خورد هیشکی براش اهمیت نمی‌داد بعد ازدواج مادرش شام درست می‌کرد صداش میزد .. می‌گفت لاغر شدی خواهره غذا براش می‌برد دم مغازه 🤣🤣😂😂😂