خداروشکر گلم ایشالله هر روز بهتر بشه دعا کن بر منم 🥰
قربونت چشم اگر لایق باشم ان شاء الله بهترین ها براتون پیش بیاد و از همین اول زندگیتونو باهم و درکنار هم با دل خوش شروع کنید و همیشه دستتون توی دست هم باشه
من تا ۳ماه بعد عقدم شوهرم و خانوادش میپرستیدنم ب حدی که حس میکردم من خوشبخترین زن دنیام ولی از وقت ...
منم از همون روز اول عروسی خانوادش دنبال این بودن که پسرشون چقدر برای عروسی و برای من خرج کرده . بعدا توی زندگی دیگه بهم گفت هر چی برات میخرم یا هرجا میریم مسافرت اصلا به خانوادم نگو ... البته من از اولشم هیچی نمیگفتم . اما کلا دیگه هرجاییم مسافرت میریم نمیگیم بهشون
هرکسی نان حرام ببره سر سفرش هرکسی میخواد باشه اون نون دامنشو میگیره و گند میزنه به زندگیش پس نیازی ن ...
والا ما که تا الان هر کیو میبینیم پولای هنگفت بردن زندگی لاکچری دارن احتمالا اونا بس که دزدی شون رقم بالا بوده از رده خارج شدن ، کلا رد کردن این مرحله رو که شما میگین
رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
ما ۵ ساله دوستیم گلم میشناسم کلن نباید زیاد درکیر مسائل بشی بیخیال باشه خانوادش بدن تو محل نده مهم ش ...
اخه هرچی کشیدم از همون شوهر بود
عزیزم من تو این ۲سال زندگی مشترکم همه چی دیدم و همه بلایی سرم اوردن چ خودش چ خانوادش، منم یک سال قبل عقد نامزد بودم و اینکه فامیل هم بودیم و کاملا میشناختیم همو ولی نمیدونم چ مرضیه خوشی میزنه زیر دلشون