2777
2789
عنوان

حقوق ۶ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 154 پست
آره میشه ، با کمتر از اینم میشه ، خدا میرسونه، ما قانع باشیم ما صرفه جویی کنیم ما عمرمون رو پوچ کنیم ...

هرکسی نان حرام ببره سر سفرش هرکسی میخواد باشه اون نون دامنشو میگیره و گند میزنه به زندگیش پس نیازی نیست ما براش حرص بخوریم خدا شاهد همگی ماست نباید فراموش کنیم

خانوادش ک کاریمون ندارن خودشون خقوق دارن دخالت ک اینام نمیکنن ینی از عشقم میترسن کلن کاریمون ندارن م ...

من تا ۳ماه بعد عقدم شوهرم و خانوادش میپرستیدنم

ب حدی که حس میکردم من خوشبخترین زن دنیام

ولی از وقتی پامو گذاشتم خونه خودم شروع کردن، کلا همه چی یادشون رفت سر یک سال تا مرز طلاق رفتم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بانو جان،چشم به شرط لیاقت دعاگوی شما هستم،الهی بحق این روز عزیز،خدا همه ی بیماران رو شفا بده و ...

ممنونم برای دعای خوبت  قربونت بشم 

خدا نگاه مهربونشو ازت نگیره بهترینها نصیب دل مهربونت گلم🤲🙏🌷💚

خداروشکر گلم ایشالله هر روز بهتر بشه دعا کن بر منم 🥰

قربونت چشم اگر لایق باشم ان شاء الله بهترین ها براتون پیش بیاد و از همین اول زندگیتونو باهم و درکنار هم با دل خوش شروع کنید و همیشه دستتون توی دست هم باشه

من تا ۳ماه بعد عقدم شوهرم و خانوادش میپرستیدنم ب حدی که حس میکردم من خوشبخترین زن دنیام ولی از وقت ...

ما ۵ ساله دوستیم گلم میشناسم کلن نباید زیاد درکیر مسائل بشی بیخیال باشه خانوادش بدن تو محل نده مهم شوهرته ترو بخاد پشتت باشه

من تا ۳ماه بعد عقدم شوهرم و خانوادش میپرستیدنم ب حدی که حس میکردم من خوشبخترین زن دنیام ولی از وقت ...

منم از همون روز اول عروسی خانوادش دنبال این بودن که پسرشون چقدر برای عروسی و برای من خرج کرده . بعدا توی زندگی دیگه بهم گفت هر چی برات میخرم یا هرجا میریم مسافرت اصلا به خانوادم نگو ... البته من از اولشم هیچی نمیگفتم ‌. اما کلا دیگه هرجاییم مسافرت میریم نمیگیم بهشون 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
هرکسی نان حرام ببره سر سفرش هرکسی میخواد باشه اون نون دامنشو میگیره و گند میزنه به زندگیش پس نیازی ن ...

والا ما که تا الان هر کیو میبینیم پولای هنگفت بردن زندگی لاکچری دارن احتمالا اونا بس که دزدی شون رقم بالا بوده از رده خارج شدن ، کلا رد کردن این مرحله رو که شما میگین 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
ما ۵ ساله دوستیم گلم میشناسم کلن نباید زیاد درکیر مسائل بشی بیخیال باشه خانوادش بدن تو محل نده مهم ش ...

اخه هرچی کشیدم از همون شوهر بود 

عزیزم من تو این ۲سال زندگی مشترکم همه چی دیدم و همه بلایی سرم اوردن چ خودش چ خانوادش، منم یک سال قبل عقد نامزد بودم و اینکه فامیل هم بودیم و کاملا میشناختیم همو ولی نمیدونم چ مرضیه خوشی میزنه زیر دلشون