2777
2789
عنوان

حقوق ۶ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 154 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم میشه دعامون کنی با دل صافت  بچهام   همش مریضن الانم حال دوتاشون بعلاوه منو باباشون دا ...

سلام بانو جان،چشم به شرط لیاقت دعاگوی شما هستم،الهی بحق این روز عزیز،خدا همه ی بیماران رو شفا بده و دسته گلهای شما و هسرتون سلامت باشن،الهی سلامت باشی و شاهد سلامتی عزیزانت باشی گلم🤲

به نیت سلامتیتون ۵ مرتبه آیه امن یجیب رو تلاوت کردم🤲

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خونه داریم طبقه بالا مادرشوهر خوبن خانوادش هنوز تا ازدواجمونم شاید حقوقش بیشتر شه فعلا میخا نامزد کن ...

آ ه عزیزم میشه مدیریت کنی .. برنامه ریزی داشته باشید .. همه همینجوری داریم زندگی میگذرونیم ..حالا یکی حقوقش بیشتره ولی قسطاشم خیلی بیشتر یا اجاره خونه هست ..ب هر حال باید با برنامه ریزی و قناعت زندگی بگذره .. مهم اینه دو نفر کنار هم آرامش داشته باشن همدیگرو درک کنن ..

خوبه فقط ب شرطی ک نامزدت و خانوادش قدرتو بدونن مثل شوهر بی لیاقت من نباشن

خانوادش ک کاریمون ندارن خودشون خقوق دارن دخالت ک اینام نمیکنن ینی از عشقم میترسن کلن کاریمون ندارن منو دوس دارن همین الانم🥲🤣 خودش ایشالله قدرمو بدونه 🥲 میگ رو جشام میزارمت نمیدونم چاخانه یا چی🥲🤣🤣🤣

ن خداروشکر این دستو دل بازه تازه میخا نامزد کنیم همین الانم دوستیم کلی پول خودش میده بم بسته هر چیم ...

اگر پسر خوبیه و برای زندگی و پول در آوردن تلاش میکنه قبولش کن .... خدا به زندگی زناشویی برکت میده ، به شرط اینکه هر دو خوب باشن و دلشون برای هم بسوزه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
آ ه عزیزم میشه مدیریت کنی .. برنامه ریزی داشته باشید .. همه همینجوری داریم زندگی میگذرونیم ..حالا یک ...

دقیقااااا درک کردنو آرامش مهمترینه هم تو خریدو اینا هم همه ی مسائل

آره میشه ، با کمتر از اینم میشه ، خدا میرسونه، ما قانع باشیم ما صرفه جویی کنیم ما عمرمون رو پوچ کنیم بذا زیاد بیاد واسه اونی که میلیاردی می‌بره یه نوشابه ام روش ، راستی تاپیک گرونی میگن نزنیم لغو کاربری میشیم 😏

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
اره دس خودش میسپارم خودم نمیتونم ک 

منظورم اینه رفتی سر خونه زندگیت هی نگران نباشی آخ تموم شد پولمونو اینا من اوایل زندگیم چون جفتمون دانشجو بودیم و شرایطم مثل شما بود هی نگران بودم استرس داشتم تازه زودم خدا بهم بچه داد یعنی همون سال اول بچه دار شدیم بعد یهو به خودم گفتم خل شدی دختر ولش کن بزار کار خودشه بکنه دیگه راحت شدم فقط ددشنبه ها سوره تکاثر میخوندم  هر شبم باهم واقعه میخوندیم یادش بخیر......خیلی جواب داد الحمدلله

آره میشه ، با کمتر از اینم میشه ، خدا میرسونه، ما قانع باشیم ما صرفه جویی کنیم ما عمرمون رو پوچ کنیم ...

گرونی نیس عزیزم من مبخام با عشقم نامزد کنم خاستم ببینم با حقوق ۶ تومن میشه زندگی ساخت یا ن 

اینهاروچجوری میفروخت وجمع میکرد

یه کم یه کم جمع میکرد دیگه مثلا نوشابه خانواده ها که خراب نمیشد که یا حلب هایه روغن همه رو جمع میکرد بعد یه دفعه ای میفروخت وضع شوهرش خوب بود ولی به زن و بچه اش نمیداد خاله هم که میساخت و میسوخت خاله ام میگفت ولش بچه هام بزرگ بشن اینو درست میکنن ولی اونام از باباش بدتر شدن