2777
2789
عنوان

حقوق ۶ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 154 پست
خونه از خودتون باشه،بله با مدیریت و قناعت میشه،ان شاء الله خدا برکت بده 

سلام عزیزم میشه دعامون کنی با دل صافت 

بچهام همش مریضن الانم حال دوتاشون بعلاوه منو باباشون داغونیم

خدا سلامتی و دلخوش نصیب خودت و عزیزانت کنه 🌷🙏🤲💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگر خونه داشته باشی و قسط و بدهکاری و کرایه خونه  نداشته باشی  بد نیست  برای یک ماه د ...

خونه داریم طبقه بالا مادرشوهر خوبن خانوادش هنوز تا ازدواجمونم شاید حقوقش بیشتر شه فعلا میخا نامزد کنیم 

خونه طبقه بالای مادرشوهر خانوادش خوبن 

بدون بچه میشه با مدیریت اما سخته

ماشین داشته باشه خوبه 

ببین مثلا ۷۰۰ یه گونی ده کیلویی برنج تا ۴۰ روز 

دو هفته ۲۰۰ مرغ 

ماهی ۵۰۰ گوشت چرخی خورشتی 

ماهی ۲۰۰ روغن

روزی ۵۰ خرید سوپری کم کم

پول بنزین کرایه اگه ماشین نیست دکتر خوراکی مهمونی لباس جدا 

خودتم برو سر کار 

اگه عشقت پسر سالم و خوبیه و خونه مادرش میشه بشینی ارزش داره خودتم کار کن بجاش قشنگه ازدواح با عشق

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

راضی باش 

زندگی ها سخت شده شوهر خاله ام که همینم نمیداد به خاله ام اینقد اون موقع لاک کهنه ای بطری نوشابه ای نون خشکی بود میفروخت برا خودش چیزی میخرید خاله ام میگفت کار مامانشه حتی به بچه هاشم برا دانشگاه و ازدواجشونم کمک نکرد 

ولی خب الان بازنشسته شده نمیدونم باهاش چه جوری یه ما هم که دیگه رفت و آمد نداریم باهاش 

بله خونه هس مرسی عزیرم

عزیزم من مستاجر دوتا بچه با ۴ و نیم قسط وام و بچه هایی ک هر هفته مریض میشن دارم با همین حقوق میگذرونم فقط اینو میدونم هیچی نمیمونه فقط خدا کمک میکنه سخته خیللللی ولی میگذره 

دو نفر دیگ اول ازدواج

اره عزیزم میشه خیالت راحت خرج رو بسپار دست همسرت.من به این رسیدم مقدار پول مهم نیست برکتش مهمه.مثلا یکی میبینی ماهی ۱۰۰ میلیون درمیاره اما ۸۰ تومنشو هر ماه واسه جیزای به درد نخور از دست میده خدایی دوروبرم بودن دیدم

خونه داریم طبقه بالا مادرشوهر خوبن خانوادش هنوز تا ازدواجمونم شاید حقوقش بیشتر شه فعلا میخا نامزد کن ...

خوبه فقط ب شرطی ک نامزدت و خانوادش قدرتو بدونن مثل شوهر بی لیاقت من نباشن

راضی باش  زندگی ها سخت شده شوهر خاله ام که همینم نمیداد به خاله ام اینقد اون موقع لاک کهنه ای ...

ن خداروشکر این دستو دل بازه تازه میخا نامزد کنیم همین الانم دوستیم کلی پول خودش میده بم بسته هر چیم بخام خودش میخره خسیس نی ولی خاستن بدونم میشه با حقوق