2777
2789
عنوان

حقوق ۶ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 154 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیزاره من کار کنم بگم دعواس 

عین شوهر من، میگفتم پس کارم چی میشه میگفت خودم نوکرتم کار میکنم تو فقط خرج کن الان باید التماسش کنم دوهزار پول بم بده ک اونم حسابشو داره هی میگه چیکارش کردی پولاتو😑

امیدوارم بتونی بسازی و کنار بیای اخه من خودم همین شرایط تورو داشتم مجردیم ب لحاظ مالی هیچ مشکلی ند ...

خب شوهرت خسیسه عزیزم من هنو نامزدم نکردیم ولی بم پول میده حتی میگ از خانوادت نگیر بر خرید من بریزم ولی خودم دوس ندارم بگیرم 

عین شوهر من، میگفتم پس کارم چی میشه میگفت خودم نوکرتم کار میکنم تو فقط خرج کن الان باید التماسش کنم ...

من خودمم شاغل بودنو دوس ندارم نمیرم وای نترسون منو این خسیس نیس خدانکنه باشه

عزیزم اشکالی نداره بگی کار اون آقا چی هست؟

خب چون ازدواج نکردین راحتر میتونم نظر بدم چون باعث طلاق کسی نمیشم و کسیکه ازدواج کرده دیگه اتفاقیه که افتاده گفتن این حرفا بی فایدست

به شهر محل زندگیتونم خیلی ربط داره

تهران و شهرای بزرگ واقعا چنین حقوقی اصلا منطقی نیست

الان کارگرای تو خونه ها ماهی هفت به بالا تو شهرای بزرگ میگیرن و میگن سخت میگذرونن

شما عملا پنج تومن این اقا درامد دارن. 

مشاوره رفتی؟

دلتو نلرزونم اما اگر در مجردی شرایط متوسط مالی داشتین بعد ازدواج بااین حقوق خیلی بهت سخت میگذره

حتما مشاوره برو، تو دوستی فقط عشق و علاقه و وابستگی ایجاد میشه

شناخت عمیق ایجاد نمیشه برو مشاوره تا با چشم باز انتخاب کنی

وای عزیزم حتما ازتجربه بقیه استفاده کن مردا بعداز ازدواج ورفتن ب سرخونه زندگی کلا عوض میشن شش تونن چیه خدایی اصلا پیشرفت ندارین بعدم چراراضی شدی بری خونه مادرشوعر هرچقدرم‌خوب باشن بازم دعوا واعصاب خوردیه رفتی خونشون با دوران خوشت خدافظی کن 

چی شده میخندین اگه چاره ای نباشه نون حلال بایددرآوردعزیزم 

ببخشید من فکردم محض شوخی گفتی .. خدا ب همه کمک کنه ..آانقدر مشکلات زیاده آدم روانی میشه قاطی میکنه میخنده ..بخشید عزیزم