عزیزم بسپار به خدا، هیچ کس مثل اون نمیتونه خوبت کنه
باهاش رفیق باش❣
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
عزیزم هفته ای سه بار برگ سنا همراه گل سرخ بجوشون بخور بیرون روی میگیری اون روز قشنگ کبدت پاکسازی میشه و به امید خدا صد در صد خوب میشی ، البته اگر بچه شیر میدی شیرت رو خشک میکنه
منم چند ماه بعد زایمانم که رفتم سونو گفت کبد و طهالت بزرگ شده ولی گفت چیز خاصی نیست بخاطر بارداریه. یک سال بعد رفتم نرمال شده بود. همش عوارض بارداریه نگران نباش
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
عزیزم منم ۶ ماه پیش با درد پهلوی شدید رفتم دکتر ازمایش نوشت انزیم کبدم به هم ریخته بود و سونو کبد نوشت واسم گرید ۲ شده بود و سایز کبد افزایش یافته بود گفت رژیم غذایی خیلی منظم بایدداسته باشم و ۶ ماه کامل بزنج و نون و نشاسته و قند و نمک و روغن رو حذف کردم روغن فقط دنبه، اجیل خام ، سبزیجات خام و پخته، انواع گوشت پخته یا کبابی خوردم و مرذاد رفتم چکاپ و سونو کبدم کاملا پاک شده بود و انزیم ها نرمال و سایز کبدم نرمال بود
منم چند ماه بعد زایمانم که رفتم سونو گفت کبد و طهالت بزرگ شده ولی گفت چیز خاصی نیست بخاطر بارداریه. ...
جدی وای فدات شماشکروگونمع بعد سختیای زیاد باردار شدمخدا بهم دوقلوداد بارداری عجیب سختی داشتم روزی ۱۰۰واحد انسولین میزذم منم طحالم بزرگ شد امدازه کبدت یادت نیست مال من زیاد بزرگ شد