2777
2789
عنوان

کبدم بزرگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9729 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ۶ ماه پیش با درد پهلوی شدید رفتم دکتر ازمایش نوشت انزیم کبدم به هم ریخته بود و سونو کبد نو ...

وای خدا بهت سلاکتیبده خواهر دارم دیوانه میشم یه هفته تو‌توی زیر سینه راستت اخساس ورمم داشتی ؟دردم داشتی؟

رفتم از بزرگ بودنش میترسم یعنی خوب میشه 

اره زود بهش برس .خوب میشه .ولش نکن به امان خدا .گرید ۴ بشه خطرناکه .قند و چربی رو هم حذف کن از غذات ..یه اشنایی میگفت کبدم چرب بود .یه دکتر بهش گفته بود چهل روز فقط جو پخته رو یه کوچولو قرا بزن بخور .گفت درمان شدم .ولی شما حتما برو دکتر دارو بگیر

اسهال یا تغیر رنگ مدفوع ندارید؟

من رنگ مدفوعم مدام عوض میشه..روشن میشه یا قهوه ای...یا اینکه دو رنگ...گاهی اسهالم پشت بندش یبوست وگاهی برعکس..ازمایش انجام دادم همه چیز خوب بوده آنزیم کبد...فقط کمی زردی داشتم...سونو و ام ار آی انجام دادم مشکلی نداشت...زیر دنده آخر درد میگیره گاهی..تو ام ار آی نوشته بود احتمالا کرم مجاری صفراوی داری..دکتر دارو داد بعد فرستادم سونو...سونو گفت هیچی نمی بینم..عکس ام ار ای رو تو تاپیکام هست

شما بلدی؟

خدایا تنها نذارم
وای خدا بهت سلاکتیبده خواهر دارم دیوانه میشم یه هفته تو‌توی زیر سینه راستت اخساس ورمم داشتی ؟دردم دا ...

خیلی شدید درد داشتم سمت راستم حتی به سینه و کتفمم میزد جوری که یکسره کیسه اب گرم میزاشتم فقط با رژیم عذایی و ۴۰ روز هر شب قبل خواب نرکیب عرق کاسنی و خارمریم و شاطره یه لیوان میخوردم الان درد پهلو ندارم خداروسکر منم ۱۷ هفته بارذارم و الانم رعات میکنم غذامو 

جدی وای فدات شماشکرو‌گونمع بعد سختیای زیاد باردار شدمخدا بهم دوقلوداد بارداری عجیب سختی داشتم  ...

قربونت عزیزم😍شما میگی دوقلو داشتی حتما عوارضش بیشترم هست. منم بعد زایمان عفونت و التهاب خونم بالا رفته بود اصلا پایین نمیومد هر دکتری میرفتم یه چیزی میگفت. رفتم سونو که ببینم عفونت از رحمم نیست دکتر سونو گفت لکه خون رو کبدت هست و بزرگ شده🤦‍♀️غصه عالم گرفتم همش میگفتم خدایا به بچم رحم کن. سی تی اسکن دادم دوبار گفتن چیز خاصی نیست مادرزادی هست برای کبد و طهالم دکتر گفت چند وقت بعد برو سونو بده چک بشه. بچم ۱سالش بود رفتم سونو گفت همه چی نرمال شده همش عوارض بارداری بوده. عفونت و التهاب خونم هم پایین اومد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤