2777
2789
عنوان

روزمرگی

310 بازدید | 18 پست

زندگیم دچارروزمرگی شده بی انگیزه شدم حوصلم سر میره شما چ حسی دارید؟میدونم شاید پیشنهاد بدید ک کلاس اینا برم ولی خب یه حسی دارم ک تهش ک چی یه جوری شدم اصن شماها چی میکنید تو طول روز؟به چی فکر می‌کنید؟چی بهتون انگیزه میده؟

خدایاشکرت...

من خودم درگیر درس و فیلم و کارهای خونه و بچه و همینطور مدرس ام و عصر ها هم با کلاس های موسسه میگذرونم

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی حسی مطلق رسیدم  ب حس غایت پوچی  چراییی های زیادی تو ذهنمه که آزارم میده  تنها ر ...

آره وقتی آدم اینجوری میشه دیگه خواسته های جزئی زندگی براش بی معنا میشه...از طرفی رسیدن به هدف بزرگ و اصلی هم خیلی سخت و دوراز تصوره

خدایاشکرت...
دانشگاه و درس و خواب  گه گاهی یه فیلمم می بینم یا چند صفحه کتاب...

دوره ی خوبیه 

من این دوران رو پشت سر گذاشتم واقعا اونموقع حالم خیلی بهتر بود تاالان

خدایاشکرت...
دوره ی خوبیه  من این دوران رو پشت سر گذاشتم واقعا اونموقع حالم خیلی بهتر بود تاالان

چند سالته؟ مجردی؟ 

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

منم مثل تو دارم تلاش میکنم ک برم باشگاه هرچند شهریش زیاد باش میگم از خودم ک بهتر نیست

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

درس میخونی؟؟؟

اره دانشجوی رشته فیزیک هم هستم درکنار زبان انگلیسی

دوره ی خوبیه  من این دوران رو پشت سر گذاشتم واقعا اونموقع حالم خیلی بهتر بود تاالان

آدم از هر دوره عبور میکنه بعدا حسرتشو میخوره 

مثلا من الان دلم میخواد برگردم دوران دبستان و راهنماییم