زندگیم دچارروزمرگی شده بی انگیزه شدم حوصلم سر میره شما چ حسی دارید؟میدونم شاید پیشنهاد بدید ک کلاس اینا برم ولی خب یه حسی دارم ک تهش ک چی یه جوری شدم اصن شماها چی میکنید تو طول روز؟به چی فکر میکنید؟چی بهتون انگیزه میده؟
من خودم درگیر درس و فیلم و کارهای خونه و بچه و همینطور مدرس ام و عصر ها هم با کلاس های موسسه میگذرونم
هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوره ی خوبیه من این دوران رو پشت سر گذاشتم واقعا اونموقع حالم خیلی بهتر بود تاالان
چند سالته؟ مجردی؟
هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
منم مثل تو دارم تلاش میکنم ک برم باشگاه هرچند شهریش زیاد باش میگم از خودم ک بهتر نیست
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اره دانشجوی رشته فیزیک هم هستم درکنار زبان انگلیسی