2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیان کمک

156 بازدید | 15 پست

دقریبا یک ماه پیش تولددخترم بود به همسایمون اندازه سه نفرکیک وژله بردم اونم پول گذاشت توپاکت اورد چندروز پیش تولد دخترش بود چون زنونه بود منم دعوت کرد ولی خونه عموش انداخته بود ک ده بیست دقیقه فاصله داره باماشین خلاصه شوهرم گفت غریبس نزاشت برم منم گفتم اشکال ندارع بعدا میرم خونش پنجاه تومن میزارم روپولش میدم حالا توذهنم گفتم به دخترم خداقل کیک میاره هرچقدر منتظرموندم نیاورد کفتم شاید کیک نمونده ولی فرداش ازپنحره دیدم کلی کیک برداشت برد خونه مامانش حالا بهم برخورده م ارزش قایل نشده حداقل ب دخترم یکم کیک‌نداده وگرنه کیک نخورده ک نیستیم

حالا ب نظرتون کادو روچیکارکنم؟؟؟اصلا ببرم نبرم خودم ک میگم‌همون پول خودشو ببرم پنجاه نزارم روش

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

ولش بد دست بچش

تو راهی چیزی دیدی نرو خونش دیگ

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نه ببرین نه توقع کنین😶این روزا محبت به کسی نیومده 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

خوب عزیزم دعوتتون که کرده بوده شما خودتون نرفتین بنظرم حالا پول یا کادورو بدین چون خبر داشتین که تولدشه و دعوت شدید زشته 

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
چرا باید کیک میداده بهتون وقتی تولد نرفتین شما ی کادوی کوچیک بگیر برای بچشون.دیگع توقع کیک نباید دا ...

خب اوناهم‌تولد دخترمن نیومدن ولی من بخاطربچش کیک بردم‌ بهشون

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

باهات هم عقیده نیستم

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

به نظرم چون دعوتت کرده بوده همون پول ببر به عنوان هدیه که منت نباشه برات بعدا عذرخواهی کن که نرفتی تولد ی بهونه بیار دیگه الکی بعدم رفت و آمدت کم کن هر چیزی به اندازش خوبه با همسایه فقط باید در حد سلام و علیک بود به نظر من البته 💐

من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران میکند….       میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی 😘

خوب چون شما کیکو ژله فرستادید نخاسته خالی باشه پول گذاشته 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️