2777
2789
چرا جدا نمیشی؟

حق طلاق ندارم تو دادگاه نمی تونم ثابت کنم ازش متنفرم ولی یه جیزی ته دلم میگه اگه طلاق بگیری چه تضمینی هست یکی دوسال دیگه اونم با دوتا بچه  تو این وضع جامعه پشیمون نشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان خودش تو خونتونه؟ خونه ماله خودتونه

خونه خریدیم کلید نخورده بود خودمون یه جای دیگه مستاجر بودیم خونه اجاره ایی رو تحویل داده خونه خودش رو چیده ولی درش رو قفل کرده خودش رفته با خونه اون زن هرزه زندگی می کنه من خیلی از این کارش تعجب کردم جون به شدت مخالف داماد سرخونه بودن بود

عزیزم تاپیکت رو خوندم ب شددددت قلبم شکست چقد ناراحت شدم😭😭😭😭

نمیدونم چی بگم من این حق و ندارم بگم  ولی از خدا میخوام ک از همدیگه خیر نبینن و مث چی پشیمون شن از کارشون خدا نسل همچین مرد و زنهایی رو نابود کنه

بمیرم برای دل بچه هات😭😭😭

برا خودت....

تو رو خدا دیگه ب گذشته فکر نکن و اینطور خودت رو عاجز نکن

اون لیاقتش رو نشون داد

از این ب بعد سر پا وایسا مث یه تفاله بندازش کنار و راه خودت رو برو

بخاطر بچه هات غصه رو بذار کنار😞

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
بیشتر از همه می دونی چیرعذابم نی ده اینکه هشت سال صاف وصادق باهاش زندگی کن بعد از خیانت که همه شماتت ...

خب عزيزم تمام قدرت خودشو بكار ميگيره كه خودشو بي گناه و كارشو موجه جلوه بده اين خاصيت جنگه تو بايد عاقل باشي تو مثل هر زن ديگه اي وفادار و قادق زندگي كردي ايراد از اون بوده نه تو ذات تو اينه نميتوني تغييرش بدي پس خودتو سرزنش نكن باز هم همينطةري ميموني انسان بودن همينه زندگي مشترك همينه اون اشتباه كرده

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
عزیزم تاپیکت رو خوندم ب شددددت قلبم شکست چقد ناراحت شدم😭😭😭😭 نمیدونم چی بگم من این حق و ندارم بگ ...

ممنون از همدری خواهر خیلی از حرفایی رو که ت  قلبم تلنبار میشه رو که روم نمیشه به کسی بزنم میام اینجا میگم سبک میشم دلم‌خون چون واقعا عاشقش بودم ولی پنج ماه مرده متحرک شدم اوایل که اونقدر حالم بد بود فقط نا خودآگاه اشک نی ریختم پسرم دوسال نی یومد اشکم ر و با انگشتش پاک می کرد می گفت ماما 

ممنون از همدری خواهر خیلی از حرفایی رو که ت  قلبم تلنبار میشه رو که روم نمیشه به کسی بزنم میام ...

عزیزم درکت میکنم😔

حیف از تو و بچه هات

فقط میتونم بگم شوهرت خیلی بی لیاقته

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

برا سرنوشتت‌‌ خیلی ناراحت شدم ،  امیدوارم  خدا بهت یه قدرت و توانایی  بده  که بتونی  زندگی خودتو  بچه هاتو   از نو بسازی   .  جوری زندگیت رو بساز  که  بعد چند سال دیگه    شوهرت   با حسرت به  زندگیت نگا کنه .  مطمئن باش   روزی میرسه که  پشیمون میشه   چون  تو خدارو  داری .  برات از خدا  آرامش میخوام‌

ممنون از همدری خواهر خیلی از حرفایی رو که ت  قلبم تلنبار میشه رو که روم نمیشه به کسی بزنم میام ...

نباید اینکارو کنی عزیزم میدونم چقدر داری درد میکشی ولی بچه ها گناهی ندارن که اونام عذاب بکشن سعی کن حداقل پیش بچه ها اروم باشی شاد نشون بده خودتو که اونام شاد بشن توی اینجور مساعل مظلومترینش بچه ها هستن و بیشترین اسیب رو میبینن