2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برادرم مثلا برای اینکه حال اوضاع خونه رو درست کنه رفت روی مبل نشست گفت منوغول چراغ جادو هستم هر آرزویی دارید یا سوالی دارید از من بپرسید دختر ۵ سالم پرسید زندگیمون کی درست میشه ما کی می ریم خونه خودمون با این که خونه مامانم خیلی بهش خوش می گذره ولی بعضی وقتا واقعا دیگه کم میارم از سؤالش غصه رو تو چشماش می بینم

شوهرت الان برگشته یا نه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزيزم خيلي ناراحت شدم🥺🥺بعضي چيزا عادت كردن بهش سخته ولي بالاخره عادت ميكني برات دعا ميكنم اونقدر قوي بشي ك هيچوقت دلت نخاد يا فكرت نره بهش تو الان ي مادري توي تنهاييات گريه كن ناله كن اما پيش اطرافيانت بذار ي زن قوي باشي درضمن خودتو شماتت نكن اون لياقت تو رو نداشته

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
نه ‌‌خونه  اون‌ رنیکه داره زندگی می کنه

حتی اگه برگرده هم دیگه مهم نیست با مشاور مشورت کن اگه صلاحه جدا شو ازش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزيزم خيلي ناراحت شدم🥺🥺بعضي چيزا عادت كردن بهش سخته ولي بالاخره عادت ميكني برات دعا ميكنم اونقدر ق ...

بیشتر از همه می دونی چیرعذابم نی ده اینکه هشت سال صاف وصادق باهاش زندگی کن بعد از خیانت که همه شماتت کردن این اواخر یه انگ هایی به من چسبونده که فقط سپردمش بخدا خواهرشوهر می گفت این نابرادر من اینقدر بی وجدان که حداقل یه غلطی کرده مرد باشه اشتباهش رو بپذیر نه این که برای توجیه اشتباهش آبروی مادر بچه هاشو به ه

سراغ بچه هاشو نمیگیره

اصلا آخر هفته عروسی  آریم تمام لباس مجلسی خودم وبچه خونمون به برادرش زنگ زدم که لباسارو بفرست دخترم گریه می کنه کاری نکن به خاطر لباس عروسی نره هیچ کدومش رو نفرستاد چند تا فحش بارم کرد خیلی عوض شده

چرا خوب نمیخواستی طلاق بگیری خونه زندگیتو رها کردی

خودش اوردمنو گذاشت خونه پدرم الان من اصلا قصد زندگی با هم چین نردی خائنی رو ندارم چون طلاقم رو تو قلبم گرفتم وحق طلاق با من نیست برام هم مهم نیست ثبت بشه