2777
2789
نگو نگو خیلی بده ،خدابرا دشمن ادم هم نیازه

من جوری درد داشتم که هيچ وقت باورم نمی شد خوب بشم 

یه چند مدت دمنوش  به توصیه دوست خوردم بعد هم از شهر ی که آبش مشکل داشت ازداوج کردم رفتم یه شهر دیگه که آبش مشکلی نداشت دیگه بعد اون آلان پنج سالی میشه هيچ دردی ندارم حالا نمیدونم بخاطر عوض کردن  شهرم  بود یا بخاطر اون دمنوش   سونوگرافی هم نرفتم ببینم هنوز سنگها هستن یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه نمک و ترشیجات و فست فود و هله هوله رو حذف کن،دوم روزی دوتا ۱ونیم لیتری پراز آب تصفیه بکن ت ...

میشه اب هارو بجوشونم من اب میجوشونم میخورم 

برا شفا مریضی های من یه حمد میخونید لطفا 
اول اینکه نمک و ترشیجات و فست فود و هله هوله رو حذف کن،دوم روزی دوتا ۱ونیم لیتری پراز آب تصفیه بکن ت ...

جمعا چهار تا لیمو؟

نمیدونم خدا کنه معدم ادیت نکنه من همون یه لیمو میریزم فقط تا چه مدت خوب میکنه روزی انقد ابو بخورم همشو اخه روماتیسم دارم اب خوردن زیاد برام خوب نیس،مشکل شما دقیق چی بود سنگ دفع پرتعین کدوم ؟من ۱۵ وقت دکتر دارم الان از درد کلیم پاشدم مثل هر روز،

عزیزم اگه سنگ کلیه بود تک ام کن بهت بگم چی استفاده کن تا خودش دفع بشه

عزیزم ۱۵ وقت دکتر دارم راه درمانت چیه تا اونروز دست خالی نباشم درد دارم اخه الان از درد پا شودم

عزیزم ۱۵ وقت دکتر دارم راه درمانت چیه تا اونروز دست خالی نباشم درد دارم اخه الان از درد پا شودم

ببین همسرم داشت اینو خورد دفع کرد 

روزی یه لیوان آب لیمو شیرازی بگیر هر باید بگیر تازه باشه 

بعد یه دونه تخم مرغ رو بشور  بنداز داخل لیوان بعد در لیوان یه چیزی بزار بعد بزار ۲۴ ساعت تو یخچال بمونه 

هر وقت این رو خوردی یکی دیگه رو درست کن بزار جای اون یعنی هر ۲۴ ساعت یه لیوان اینو تا ۱۰ روز پشت سر هم انجام بده خودش دفع میشه 

حتما باید پشت سر هم تو ۱۰ روز باشه 

ببین همسرم داشت اینو خورد دفع کرد  روزی یه لیوان آب لیمو شیرازی بگیر هر باید بگیر تازه باشه&nb ...

یه لیوان یا یدونه لیمو ابش بگیرم بریزم تو اب ؟

یه لیوان یا یدونه لیمو ابش بگیرم بریزم تو اب ؟

نه یه لیوان 

راستی وقتی خواستی بخوری باید تخم مرغ رو درش بیاری بندازی بره 

همه اون پوست سفیدش میریزه تو لیوان فقط یه لایه نازک میمونه آروم بردار تا نترکه تخم مرغ 

گلم اول یه سونو برو تامطمعن بشی سنگ هست یانه ولی یه راهکار عااالی برا سنگ کلیه دارم،فقط بااین جواب ...

عزیزم شما خارخاسک و خارشترم برا سنگ خوردین خوب نشدین ؟