2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اول یه سونو برو تامطمعن بشی سنگ هست یانه

ولی یه راهکار عااالی برا سنگ کلیه دارم،فقط بااین جواب گرفتم

چون خودمم کلیم سنگ سازه ،یه مدت خیلی درگیرش بودم حتی کم مونده بوداز کارم بیفته و دکترگفته بود درش بیاریم و بعدا یکی دیگه پیوند بزنیم،که خداروشکر بااین کارم بهترشدم

وگرنه حالی خیلی خیلی بد بود همش بیمارستان بستری بودم و چون کلیه ام درست کارنمیکرد،پروتئین دفع میکرد،ویتامین دی جزب نمیکرد و تولید نمیکرد،عفونت گرفته بود

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
خب برو سونوگرافی  من سنگ کلیه داشتم  خیلی درد شدیدی داره  خدا نصیب گرگ بیابون هم نکن ...

نگو نگو خیلی بده ،خدابرا دشمن ادم هم نیازه

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
گلم اول یه سونو برو تامطمعن بشی سنگ هست یانه ولی یه راهکار عااالی برا سنگ کلیه دارم،فقط بااین جواب ...

رافکار یادت رفت

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

اول اینکه نمک و ترشیجات و فست فود و هله هوله رو حذف کن،دوم روزی دوتا ۱ونیم لیتری پراز آب تصفیه بکن توهرکدوم از بطری ها دوتا لیمو ترش بریز،لیمو بخر ابشو بگیر بریز توش،ابلیمو نریز،تو طول روز هروقت تشنت شد ازهمین آب بخور،و اینکه قرص سیستون روزی ۴تا ۲تاصبح ۲تاشب مصرف کن،البته اگه مطمعنی سنگ کلیه داری

من باهمین حالم خوب شد ،وگرنه هررررچی به ذهنت برسه مصرف کردم جواب نداد حتی آب جو،از طب سنتی بگیر تا خوده دکترا،۱۰۰تادکتر رفتم هیچی جواب نداد،الا همین یکی نسخه که اخرین دکترم بهم گفت که خداروشکر جواب داد،وگرنه الان یه کلیه نداشتم

خوب بالاخره چکار کردی که خوب شدی؟

ببخشید عزیزم یادم رفت ننوشته ارسال کردم

پایین تر نوشتم