با یه دستگاهی فریز میکنن یخ گذاری هم میگن بهش بعدشم تا یکماه یا چهل روز دقیق یادم نی رابطه نداشتم ...
فریز درد داره؟
عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن ولی من عوض شدم سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/: وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄 اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم. هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻 دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:) اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :)
من پدرم در اومده از وقتی عروسی کردم دیگه دارم کلافه میشم پماد و قرص میخورم ی مدت خوبم دوبار ...
منم مص توام
عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن ولی من عوض شدم سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/: وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄 اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم. هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻 دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:) اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :)
یکم تا چن روز بعدش ابریزش داری نوار میذاری ی درد خفیف پریودی هم احساس میکنی تا ی مدت هم رابطه نداش ...
شما ک زخم داشتی پریودیت هم نا منظم بود ینی غسل کنی باز دو روز بعد پری بشی؟
ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
بنظرم اول اینو بخر امتحان کن نشدی یکی یکی برو سراغ بقیه😂 ولی خب بعید میدونم خوب نشی اخه کالاندولا دوای هر دردیه با پوست همه سازگاره اما بقیه پمادها ممکنه فقط به بعضیا بسازه که راضی ان