2777
2789
عنوان

بچه ها برای زخم دهانه واژن چه پمادی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 114093 بازدید | 89 پست
با یه دستگاهی فریز میکنن یخ گذاری هم میگن بهش بعدشم تا یکماه یا چهل روز دقیق یادم نی رابطه نداشتم ...

فریز درد داره؟ 

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 
من پدرم در اومده از وقتی عروسی کردم دیگه دارم کلافه میشم پماد و قرص میخورم ی مدت خوبم  دوبار ...

منم مص توام

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجایی که قابل دیدنه دهانه رحم نیست دهانه رحم تهه تهه این چه حرفیه عزیزدلم اینجوری نگو اینجاییم تا ...

اهان مرسی عزیزم خیلی بهم کمک کردی 

همیشه ملینگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم 
خب باشه حالا چرا شما دعوا دارید باهام😂🤭

عزیزم اینارو ول کن یه پماد کالاندولا (دینه) باشه بخر بزن دوای هر دردیه کورتی مورتی هم ول کن

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
عه اونایی ک طبعشون شیرینه سیستم ایمنیشون ضعیفه؟

نه بابا سیستم ایمنی هرفرد خب باتوجه به ارث و ژنتیک و....اینجورچیزاس

اتفاقا اونایی که ترشی میخورن سیستم ایمنیشون ضعیفتره اکثرا😅

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اینارو ول کن یه پماد کالاندولا (دینه) باشه بخر بزن دوای هر دردیه کورتی مورتی هم ول کن

واسه واژن خوبه امتحان کردی؟

همیشه ملینگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم 
واسه واژن خوبه امتحان کردی؟

اره بخدا

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
یکم تا چن روز بعدش ابریزش داری نوار میذاری ی درد خفیف پریودی هم احساس میکنی تا ی مدت هم رابطه نداش ...

شما ک زخم داشتی پریودیت هم نا منظم بود ینی غسل کنی باز دو روز بعد پری بشی؟ 

واژیناله یا موضعی

موضعیه 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
فک کنم یه چهار پنج تا پماد باید بخرم😂🤭

بنظرم اول اینو بخر امتحان کن نشدی یکی یکی برو سراغ بقیه😂 ولی خب بعید میدونم خوب نشی اخه کالاندولا دوای هر دردیه با پوست همه سازگاره اما بقیه پمادها ممکنه فقط به بعضیا بسازه که راضی ان