2777
2789
عنوان

بچه ها برای زخم دهانه واژن چه پمادی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 114113 بازدید | 89 پست
همون کلوتریمازول خوبه ؟یا نه

نه وقتی جواب نگرفتی یعنی خوب نیست هیدروکورتیزون بزن

برو دکتر برا معاینه شاید عفونت قارچی داری که پماد واژینال و موضعی هردوباهم لازم باشه

خجالت نداره که

من۵۰بار معاینه شدم تاحالا...

بیخیال بابا

تاحالا معاینه نشدی؟

اگه نشدی شک نکن عفونت داری

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها پس همین قسمت بیرونی🥴من امشب دق میکنم اخرشم نمیفهمم کجارو میگی ببین پماد واژینال زدی تاحالا او ...

ببین اولای دهانه رحمه همونجا که قابل دیدنه نمیدونم چطوری برات توضیح بدم قربونت برم ببخشید اذیتت کردم چشم همونو میزنم

همیشه ملینگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل یه تشت بتادین و اب ولرم مخلوط کن رقیق باشه به حدی که نارنجی کم رنگ بشه.بعد بشین داخلش برا ده دق ...

باشه عزیزم مرسییی

ای خداااا پس چکار کنیم من خیلیییی ناراحتم ...میترسم شوهرم دلسرد بشه ازم نمیتونیم درست رابطه داسته با ...

هیچ

باید بگی بهداشتش بیشتر رعایت کنه شوهرتون

خودتون هم همینطور

دوش واژینال بگیر بعد رابطه شستشو بده

بعدش حتما ادرار کن

خشک نگه دار خودت

چکاب زنان هم مرتب برو

ولی خب همیشه هم همه ی دردا از عفونت نیس

دوستم اصلا عفونت نداره

ولی همیشع بشدت درد داره

چون تحریک نمیشه

خودش میگفت ک ۵ دقیقه انجام میده بخاطر شوهرش فقط

معمولا حتی با وجود عفونت هم اگر تحریک بشی ب ا ر گاسم میرسی

نه وقتی جواب نگرفتی یعنی خوب نیست هیدروکورتیزون بزن برو دکتر برا معاینه شاید عفونت قارچی داری که پم ...

چشم عزیزم اگه از اون زدم خوب نشدم میرم دکتر

اینا علایم عفونته احتمالا شوهرت ناقل عفونته بگو بهداشت فردیشو بیشتر رعایت کنه قبلنا یه عفونتی گرفت ...

شوهرم خیلی حساس و تمیزه هرروز حمومه و لباس زیرشو عوض میکنه دکتر برا شوهر منم دارو انتی بیوتیک تجویز کرده بود ولی اصننننن فرقی نکرده بدترم شده

شوهرم خیلی حساس و تمیزه هرروز حمومه و لباس زیرشو عوض میکنه دکتر برا شوهر منم دارو انتی بیوتیک تجویز ...

وای بجاش شوهر منم میره رو مخم

هفته یکی دوبار بیشتر حموم نمیره

به روش هم اوردم ولی درست نشده

ببین اولای دهانه رحمه همونجا که قابل دیدنه نمیدونم چطوری برات توضیح بدم قربونت برم ببخشید اذیتت کردم ...

اونجایی که قابل دیدنه دهانه رحم نیست دهانه رحم تهه تهه

این چه حرفیه عزیزدلم اینجوری نگو اینجاییم تا کمکت کنیم

اینی که میگی اولای واژنته

دهانه رحم با دست قابل لمس و با چشم قابل دیدن نیست

مگه اینکه دکتر بخواد معاینه کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم خیلی حساس و تمیزه هرروز حمومه و لباس زیرشو عوض میکنه دکتر برا شوهر منم دارو انتی بیوتیک تجویز ...

شوری اینا زیاد نمیخوری؟

من خیلیی شوری و ترشی میخورم و هی راه براه عفونت میگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ باید بگی بهداشتش بیشتر رعایت کنه شوهرتون خودتون هم همینطور دوش واژینال بگیر بعد رابطه شستشو ب ...

ن من پنج سال ایناس ازدواج کردم دو ماهه اینجور میشم تحریکم میشم با اینک دردم دارم ولی  سوزشش غیر قبل تحمله ....شوهرمم خیلی تمیزه هرروز حمومه لباس زیرشم زود به زود عوض میکنه ....میگم من تاخیری پریود داشتم دکتر برام مارولین و ویتاگنوس تجویز کرد بعد مصرف این داروها به این حال افتادم کیگم از اونا نباش یوق

پماد اسیکلوویر ناژو ، خیلی تاثیر داره 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..