2777
2789
عنوان

بچه ها برای زخم دهانه واژن چه پمادی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 114091 بازدید | 89 پست
اوووه عزیزم منظورت دهانه رحمه؟ اونو باید حتما پمادای واژینال استفاده کنی وتست پاپ اسمیر بدی به هیچ ...

یعنی نمیشه با همون پمادای واژینال خوب شد چون من نگاه کردم مثل یه خراشی ایجاد شده اونجا خیلی ناجور نیست 

همیشه ملینگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم 
من روم نیس بیشتر توضیح بدم مکه اونجا که رابطه برقرار میکنیم دهانه رحمه؟یا دهانه واژن؟

ببین واژنت یه قسمت بیرونی داره که تو میبینیش

مثل لبه ها و کلیتوریس و....

داخلشم که خب نمیبینی

اون قسمتی که میبینی درد میگیره یااون قسمتی که داخل ونمیبینی

اصلا ازکجا فهمیدی زخم شده

زخم دهانه رحمو دکتر با معاینه میفهمه

ولی زخم لبه واژنو خودت میفهمی چون میسوزه ازبیرون

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما توروخدا به منم کمک کنین منم چن ماهه این مشکل رو  دارم حین رابطه انقد سوزش دارم حس میکنم زخم شده و داره خون میاد انگار دارن با چاقو برشش میزنن ینی به انقد سوزش بعد رابطه هم ک خیلیییی ببخشین میرم دستشویی از شدت سوزش موهامو میکنم و گریه میکنم دوبارم رفتم دکتر و معاینه شدم میگ مابین عفونت و عفونت قارچیه کرم و قرص واژینام استفاده کردم دارم هم زیاد خوردم ولی.....😔

من روم نیس بیشتر توضیح بدم مکه اونجا که رابطه برقرار میکنیم دهانه رحمه؟یا دهانه واژن؟

گلم دهانه واژن من نشنیدم تا حالا

واژن قسمتی هس ک رابطه برقرار میکنید

رحم برای بارداری و زایمان هست

ولی خب بهش میگن زخم دهانه رحم

چون با معاینه قابل تشخیص هست فقط از طریق همون ابزار پلاستیکی ک دکترا استفاده میکنن

ببین واژنت یه قسمت بیرونی داره که تو میبینیش مثل لبه ها و کلیتوریس و.... داخلشم که خب نمیبینی اون ...

اخه من با اینه و چراغ گوشی نگاه کردم همون قسمت واژنم که قابل دیدنه یه خراش کوچیک داره

گلم دهانه واژن من نشنیدم تا حالا واژن قسمتی هس ک رابطه برقرار میکنید رحم برای بارداری و زایمان هست ...

اهان کاشکی میشد با پماد واژینال درست بشه من روم نیس برم دکتر زنان 

خانما توروخدا به منم کمک کنین منم چن ماهه این مشکل رو  دارم حین رابطه انقد سوزش دارم حس میکنم ز ...

اینا علایم عفونته

احتمالا شوهرت ناقل عفونته بگو بهداشت فردیشو بیشتر رعایت کنه

قبلنا یه عفونتی گرفته بودم که یه دوره ای شوهرمم بامن انتی بیوتیک مصرف میکرد طبق تجویز پزشک زنانم 

ببین شوری و ترشی هم ph واژن رو بهم میزنن مستعد عفونت میشه اینارم رعایت کن

باهمون پمادای واژینال خوب میشن معمولا همه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانما توروخدا به منم کمک کنین منم چن ماهه این مشکل رو  دارم حین رابطه انقد سوزش دارم حس میکنم ز ...

من پدرم در اومده از وقتی عروسی کردم

دیگه دارم کلافه میشم

پماد و قرص میخورم ی مدت خوبم 

دوباره عفونت میاد

در کل بنظرم بستگی ب سیستم ایمنی داره ک چقد مستعد عفونت باشی

بعضیا دیدم ک خیللللی کم عفونت میگیرن

شاید هم از شوهرتون هست

من دارم مترونیدازول میدم بهش 

اینا علایم عفونته احتمالا شوهرت ناقل عفونته بگو بهداشت فردیشو بیشتر رعایت کنه قبلنا یه عفونتی گرفت ...

همون کلوتریمازول خوبه ؟یا نه

اخه من با اینه و چراغ گوشی نگاه کردم همون قسمت واژنم که قابل دیدنه یه خراش کوچیک داره

اها پس همین قسمت بیرونی🥴من امشب دق میکنم اخرشم نمیفهمم کجارو میگی

ببین

پماد واژینال زدی تاحالا اونجایی که اپلیکاتور رو فرو میکنی تاته

اون ته میشه دهانه رحم مثلا

اینجا که نیست نه؟

تو فکرکنم لایه های بیرونی واژنت زخمه که تونستی ببینی

پس مشکلت داخلی نیست

همونجایی که میبینی رو هیدروکورتیزون بزن

خوب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پدرم در اومده از وقتی عروسی کردم دیگه دارم کلافه میشم پماد و قرص میخورم ی مدت خوبم  دوبار ...

ای خداااا پس چکار کنیم من خیلیییی ناراحتم ...میترسم شوهرم دلسرد بشه ازم نمیتونیم درست رابطه داسته باشیم همش میگم بسه😭