2777
2789

یعنی قلبش میزنه 

بیستم‌مهرماه انتقال داشتم‌که روز ۱۱ انتقال بی بی زدم مثبت بود رفتم بتا دادم که بتام بالا بود گفتن ب احتمال زیاد با این بتا دوقلوس یعنی فکر کنم دوتا جنین که انتقال دادن گرفته

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکرخدا عزیزم 🥰 همین الان یکی تاپیک زده بود انتقال جنین 

بعدم منفی شده بود و ناامید بود 

الهی همه مادر بشن 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

ای جانم مبارکت باشه عزیزم 😍✨

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:
ای وی اف کردین؟بار چندم؟برای خواهر منم دعا کنین تو رو خدا جمعه جواب قطعیش میاد

اره عزیزم اولین باره برای تعیین جنسیت اقدام کرده بودم که خداروشکر مثبت شد

ایشالا که خیره براشون 😍🙏🏻

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

شکرخدا عزیزم 🥰 همین الان یکی تاپیک زده بود انتقال جنین  بعدم منفی شده بود و ناامید بود  ...

خیلی استرس بعده انتقال جنین بده من خودم تو اون یکهفته ده روز هی بی بی گرفته بودم جرات نداشتم بزنم

خدا ایشالا برای همتون بخاد🙏🏼

ویی عزیزم انشالله صدای قلباشونو میشنوی😄😄

ایشالا😁🙏🏻

واای مبارکه کاش مال منم دوقلو بشه 😍

ایشالا عزیزم😍