2777
2789
شمام زاهدانی؟

من زاهدانیم بچه اولمو زاهدان بودم الان زابلم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
قبلش باید دکتر براش تاریخ بزنه الکی ک نمیش بره بیمارستان باید تحت نظر دکتر باشه بهش نامه بده برا سزا ...

بعد بر اساس همون نامه ک دکتر بده بیمارستان عمل میکنه؟

خسته ازین جماعت زنده کش مرده پرست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتم‌گف باید بری پیش دکتر ک نامه بده 

اره باید بری تحت نظر دکتر

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
بعد بر اساس همون نامه ک دکتر بده بیمارستان عمل میکنه؟

اره فدات نامه میده میگه فلان روز بیمارستان باشی

از اگجه زابلی دده

خیابون بعثت میشینم، شماهم زابلی هستی؟؟ 

تحت نظر ینی هر سنویی ک انجام میدم ببرم ک تو پرونده بنویسه یا همون چن باری ک رفتم و پرونده دارم کافیه ...

اره دیگه خودش بهت سونو و آزمایش میده 

زابلی اصیل از کوه خواجه 

منم از همون طرفام 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز