2777
2789
ن پسر باشه مشخص میشه مخصوصا انومالی اگه گفته انتی خطا داره

ینی‌میگی پسره 

اخه من بخاطر هماتوم ۱۷ هفته هم رفتم سونو گف ب مسر میخوره بعد ۲۰ هفته هم رفتم گف ب پسر میخوره حالا شک دارم ک دختره یا پسر 

خسته ازین جماعت زنده کش مرده پرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی‌میگی پسره  اخه من بخاطر هماتوم ۱۷ هفته هم رفتم سونو گف ب مسر میخوره بعد ۲۰ هفته هم رفتم گف ...

اره مطمعن باش پسره

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اگ برم بیمارستان عمل نمیکنن ؟ چرا باید برم میش دکتر میشه یکم توضیح بدی

بری بیمارستان ممکنه قبول نکنن شانسیه نبی اکرم اصلا برای سزارین قبول نمیکنه تامین اجتماعی بهتره 

اگ برم بیمارستان عمل نمیکنن ؟ چرا باید برم پیش دکتر میشه یکم توضیح بدی

از بهداشتی ک میری اطلاعات بگیر عزیزم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
بری بیمارستان ممکنه قبول نکنن شانسیه نبی اکرم اصلا برای سزارین قبول نمیکنه تامین اجتماعی بهتره 

میرم تامین اجتماعی 

دفترچه تامین اجتماعی دارم بنظرت چقد هزینه میگیرن برا عمل

خسته ازین جماعت زنده کش مرده پرست

قبلش باید دکتر براش تاریخ بزنه الکی ک نمیش بره بیمارستان باید تحت نظر دکتر باشه بهش نامه بده برا سزارین 

میرم تامین اجتماعی  دفترچه تامین اجتماعی دارم بنظرت چقد هزینه میگیرن برا عمل

شما هزینه نمیدی دیگه