2777
2789
عنوان

خيانت...

363 بازدید | 15 پست

دوتا دوست داشتم ک واسم در حد همکلاسی بودن بعدم چون هم دانشگاهی شدم باهاشون  ی کم با هم صمیمی تر شدیم اما اون دوتا با هم خیلی صمیمی بودن چون چن سال دوست صمیمی بودن از خواهر ب هم نزدیک تر بودن یکیشون 7 سال با ی پسر دوست بود خیلی دوسش داشت خیلی ب حرفش گوش می‌کرد میدونس رابطش ازدواج نیس اما این امید داشت ک باز بیاد بگیرش هر وقتم باهم بیرون میرفتن این یکی دوستم ک باهم مثل خواهر بودن با خودشون می‌بردن ینی این دوتا دوستم با رل اون بعد این سینگله با رل اون مشروب می‌خورد و... بعد 7 سال ی خواستگار خوب اومد واسه دوستم ب پسره گف تو ک گفتی خواستگاری نمیای و فلان میخوا ازدواج کنم خلاصه 7 سال عشق و دوستی پوچ بود دوستم ازدواج کرد بلافاصله همون دوستم ک باهاش مثل خواهر بود با همین پسر ازدواج کرد، این واسم جای تعجبه ک دوست پسرش واسه این دوستم ک سینگل بود رفیقاشو جور می‌کرد ک دوست بشن باهاش مشروب می‌خورد و پسره خیلی بد دل بود چجور شد ک اینو گرفت و 7 سال عمر اونو تباه کرد اونم با بددلی انگار شوهرش بود حس بدی گرفتم 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر نامرد بوده هرچند همچین پسرایی لیاقتشو همین دخترای خائن و هرزه هستن

ناراحت ‌شدم اون از بچگی با دوستم بود همه جوره ب پاش موند پای خیانتاش تعهدی بهش نداشت اما 7 سال خیلیه، ب حرفش بود از طرفی کسی ک مثل خواهر بود واسش با همون ازدواج کرد واقعا چرا، همه میگن باهم تا آخر نمیرن چون پسره یجا ب خودش میاد میگه تو ب دوست خودت ک مثل خواهر بود خیانت کردی 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
عجب خدا درو تخته رو برا هم ساخته

والا همه میگن تا آخر با هم نمیرن هر چند فعلا ک یساله نامزدن خیل باهم خوبن 

ناراحت ‌شدم اون از بچگی با دوستم بود همه جوره ب پاش موند پای خیانتاش تعهدی بهش نداشت اما 7 سال خیلیه ...

واقعا ناراحت کننده س. عزیزم کارما برا دختره جبران میکنه چون درسته بعد از تموم شدن دوستی اونا با این پسره ازدواج کرده اما مشخصه یه رابطه هایی اون وسط بوده و به دوستش خیانت کرده. هرچی بکاری همون رو درو میکنی حالا ببین

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
واقعا ناراحت کننده س. عزیزم کارما برا دختره جبران میکنه چون درسته بعد از تموم شدن دوستی اونا با این ...

درسته موافقم

میخوام باهات درد و دل کنم درخواست دادم اجازه میدی؟

❤عضو گروه قرمز❤ وزن اولیه ۸۹.۵۰۰>>>هدف اول ۲۶آبان ۸۵.۵۰۰کیلو >>>هدف دوم ۲۶ آذر۸۱.۵کیلو شب یلدا🍉🍉🍉🍗🥩🥜🍟>>هدف سوم ۲۶ دی ۷۸کیلو>>>هدف چهارم ۲۶بهمن ۷۴کیلو>>>هدف پنجم ۲۹اسفند ۷۰.۵۰۰عید😍🍭🦋🌹بریم بترکونیم🧗‍♀️🤾‍♀️🧘🏼‍♀️
میخوام باهات درد و دل کنم درخواست دادم اجازه میدی؟

قبول کردم

ناراحت ‌شدم اون از بچگی با دوستم بود همه جوره ب پاش موند پای خیانتاش تعهدی بهش نداشت اما 7 سال خیلیه ...

پسره گفته نمیگیرم از اول و نگرفته این که درست

پسره حق انتخاب داشته با هرکسی ازدواج کنه و چون اون دختررو میشناخته و خوشش اومده ازدواج کرده 

و اینکه اون دختر دومی هم دوست پسر داشته یانه در چه حد لوده یانه اشکاا نداره.همه دخترا قبل ازدواج دوست پسر ممکنه داشته باشن.این وسط نه دروغی بوده نه خیانتی 

واقعا ناراحت کننده س. عزیزم کارما برا دختره جبران میکنه چون درسته بعد از تموم شدن دوستی اونا با این ...

چه کارمایی؟پسر گفته بوده نمیگبرمت.اینکه شما میگی مطمعنی چیزی بوده یعنی تهمت و کارما داره

پسره گفته نمیگیرم از اول و نگرفته این که درست پسره حق انتخاب داشته با هرکسی ازدواج کنه و چون اون دخ ...

گفته نمیگیرم ولی حقم نداشته 7 سال اینو محدود کنه و عذابش بده و دختری ک میگف با این کات کن عذاب میکشی و خودش رفته زنش شده خیانته البته زمانی ک اونا باهم بودن اینم باهاش بوده قطعا 

گفته نمیگیرم ولی حقم نداشته 7 سال اینو محدود کنه و عذابش بده و دختری ک میگف با این کات کن عذاب میکشی ...

عزیزم دوستت خودش میخاسته با پسره باشه به امید واهی و اون دختره هم میکفته کات کن عذاب میکشی راست گفته

.اخه کی هفت سال با ی پسر روهوا دوست میمونه

اینم شوهر کرده رفته 

اون پسره این دختررو توو این مدت زیر نظر داشته خوشش اومده بوده 

درسته که چون رفته دوست دوست دخترشو گرفته جالب نیست ولی بنظرمن نباید متهم کرد ب خیانت

چون برای ما کارما منفی داره 

چه کارمایی؟پسر گفته بوده نمیگبرمت.اینکه شما میگی مطمعنی چیزی بوده یعنی تهمت و کارما داره

عزیزم بله پسر گفته بود نمیگیرمت و من راجع به پسره حرفی نزدم . قسمت بعدی حرفم ممکنه کامل درست نباشه اما تهمت هم نیست چون از حرفای استارتر اینجور استنباط میشه که وارد رابطه شدن و ازدواج این دوتا شخص زود اتفاق افتاده و با یه دو دو تا چهار تا میشه فهمید از قبل زمینه ای وجود داشته.  یه همچین موردی تو نزدیکان خودم اتفاق افتاد تجربه ش رو دارم 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻