2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا پیش نیومده🥺❤️‍🩹

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

از بهترین تاثیراتش بیشتر به خدا نزدیک شدم و حال دلم بهتره :)))

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».#کیمیاگر ممنون ک به تاپیکم سر میزنی امیدوارم حال دلت خوب باشه و بهترینها سهم دلت عزیز جان💙

من هر وقت تصمیم به استغفار میگیرم و هدفم به فرض اینه که فلان مادیات گیرم بیاد ازخودم خجالت میکشم استغفار رو فقط به خاطر خود خدا باید کرد بدون توقع راست و ریس شدن امور زندگی، که من به این درجه از معنویت نرسیدم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

استغفار چیه

نگید خنگ فقط یادم نمیاد چیه 🙂

🐏 اسمم اینازززز😘😗😬    پایین و بخون گلم.               یه صلوات واسم میفرستی 🥺                                   ممنون                 لایک کن منم واست میفرستم 😗🐎                   بیا اینم واسه گل روی تو با عشق   🌹🌹🌹🏅با تچکر
مبشه تعریف کنید

نماز اول وقت ، خواندن آیت اللکرسی بعد از خروج از خانه، خواندن زیارت عاشورا ، صلوات زیاد، روزی ۱۰۰ تا استغفرالله. 

اینا باعث شد تو زندگیم موفق بشم، الحمدالله همسر خوبی نصیبم شد، هر جا میرم کارم راه میوفته....

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده