2821
2789
عنوان

تك فرزندى

142 بازدید | 17 پست

دوستان نظرتون رو در مورد تك فرزندى بگين

يه پسر پنج ساله دارم اطرافيان مدام بهم ميگن بازهم بيار

ولى من به خاطر شرايط مالى (متوسط هستيم) و بعضى اخلاقهاى همسرم اصلا نميخوام ديگه بچه بيارم

ميشه نظرتون رو بگين

اصلا خوب نیست

ما هم ثروتمند نیستیم

اخلاق شوهرمم عالی نیست

ولی دومی رو باردارم

فقط برای اینکه بعد نبود ما ، پسرم یه حامی و همراه داشته باشه

هیچ وقت هیچ خانواده ای به شرایط عالی دست پیدا نمیکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه شرایطش رو نداری نیار همون اولی رو با بهترین امکانات و شرایط بزرک کن 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰

یدونه سخته 

خاله من یدونه پسر داره اونم رفته یه کشور دیگه برا تحصیل افسرده شده هرروز اهوناله ک کاش یکی دیگه داشتم اهل پرنده وحیوون خونگیم نیست کلا زنوشوهر از وقتی بچسون رفته دائم دعوا وجروبحث وقهرو..مامانم میگه خداکنه فقط طلاق ملاق نگیرن😑😂😂

ببین‌ من خودمم دقیقا تو وضعیت توام اما خودم وقتی‌ به بودنه برادرم توی زندگیم فکر میکنم هر لحظه شکر میکنم بخاطر  

بودنش یعنی انقدر از اینکه همیشه یه تکیه گاه داشتم خوشحالم اما خب خرجا هم گرونه دیگه بارداریه دوباره و بچه خیلی هزینه داره فقط تا زایمان سی میلیون باید آدم کنار بزاره🥴

بستگی به شرایط داره

من موافقم در صورتی که شرایط حداقلی وجود داشته باشه

من خودم برام مهم بود فاصله سنی بچه هام کم باشه

اخلاق همسرم خوب باشه و خیلی همکاری کنه توی کارا

و اینکه شرایط مالی در حد معمولی باشه 

معتقدم خداوند روزی رسونه ولی ادمم باید با عقل جلو بره و شرایطو بسنجه

من الان دومی رو باردارم و کلا موافقم با داشتن شرایط اولیه

یدونه سخته  خاله من یدونه پسر داره اونم رفته یه کشور دیگه برا تحصیل افسرده شده هرروز اهوناله ک ...

همکار شوهرم بازنشسته فرهنگیه

فقط یه پسر داره که سربازه

هی به شوهرم میگه اشتباه مارو نکن

یکی دیگه بیارین

تا این که هفته پیش فهمید دومی تو راهه ، خیلی خوشحال شد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

اصلا خوب نیست ما هم ثروتمند نیستیم اخلاق شوهرمم عالی نیست ولی دومی رو باردارم فقط برای اینکه بعد ...

بچه پنج ساله الان میدونه اپل چیه بهم میگه گوشی و تبلته اپل میخوام خرجا خیلی گرونه اما دل آدم واسه تنهاییه تک فرزندی کبابه

اینا خودشون هنر ندارن تا میانسالیشونو قشنگ‌ بگذرونن

دیگه حالا بی هنریه چیه نمیدونم ولی کلا کن فیکون شدن زنوشوهر هیچی پیدانمیکنن دوعدد بازنشسته صبح تاشب توخونه سرگرمیشون شده پیچیدن به پروپای هم😂😂

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز