2789
عنوان

تك فرزندى

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 17 پست
دیگه حالا بی هنریه چیه نمیدونم ولی کلا کن فیکون شدن زنوشوهر هیچی پیدانمیکنن دوعدد بازنشسته صبح تاشب ...

خوب اون بچه هم بالاخره میره دنبال زندگیش چه اینجا چه کشور دیگه نمیاد که صبح تا شب بشینه پیش پدر مادرش 

همینجا من چندین بار دیدم که طرف میگه شوهرم با مادرش چند ساله قطع رابطه س! خوب این بچه نبودش خیلی بهتر از بودنشه برا اون مادر 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
همکار شوهرم بازنشسته فرهنگیه فقط یه پسر داره که سربازه هی به شوهرم میگه اشتباه مارو نکن یکی دیگه ...

ای خداا😂😂😂چه باهال 

اره دقیقا شوهرخاله منم دیشب میگفت چقد سخته یدونه بچه فلان الان که ۵۰ سالشون رد شده فیلشکن یادهندوستان کرده ولی دیگه یکم براشون دیره 🤭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خوب اون بچه هم بالاخره میره دنبال زندگیش چه اینجا چه کشور دیگه نمیاد که صبح تا شب بشینه پیش پدر مادر ...

ای بابا همه اینا بستگی به تربیت خانوادگیشون داره حتما خوب تربیت نشدن ک خانواده رو ول کردن یا حالا خانواده خیلی جاها یکارایی کرده که دیگه قیدشون زده شده

همه ک مثل هم نیستن 

منظوراز این حرفای من ک بالاگفتم این بود که باز بچه دوتابهتراز یکیه چون یکی میره یکی میاد خونه یهو خالی نمیشه 

الان پسر عمه من ۲۸ سالگی فوت کرد دقبقا پارسال اسفند بعد دوتابچه بودن فک کن اگه یدونه بود چه بلایی سر مادرپدرش میومد انقد خداروشکر میکنن ک بخاطر بچه ی دومی که دارن  درکل یدونه زیاد خوب نیست 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز