2777
2789
عنوان

مردم رد دادن دیگه😐😂

606 بازدید | 25 پست

دیروز سوار تاکسی شدیم که از بازار بریم خونه 

یه اقاعه که فکر کنم 50/60 سالش بود 

اونم توی ماشین بود

بعد یهو درومد به مامانم گفت من طالع‌بینی میکنم و فلان بذار برات بگم 

تو 6 تا بچه داری!😐

دختر بزرگت مرده😂

پسر کوچیکت مریضی عصبی داره قرص میخوره 

شوهرتم معلوله(دور از جونش)😐

یهو در گوش مامانم گفتم بگو بس کنه تا همه رو به کشتن نداده 

بعد مامانم درومد گفت شرمنده ها ولی دو تا بچه فقط دارم بزرگه هم نمرده کنارمه و ما چهار نفریم کلا🤣

دوباره گفت خب منم همون اول گفتم چهار نفرین😑😂

من داشتم جر می‌خوردم از خنده 

بعد با اعتماد به نفس کامل می‌گفت هزینه اش اگر میخوای میشه ۷۰ هزار تلفنی پاسخگو ام

همچین کسایی رو تا حالا دیدین؟

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂

فکرشو بکن خودمو مرده تصور کردم بغضم گرفت یه لحظه😂

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

این حشیش زده بوده😂😂😂

ولی گذشته از شوخی یکی بود پاکستانی بود ۲۰ سال پیش دوره میگشت از تو اینه طالعت رو میخوند هر چی میدادیش قبول میکرد صفر تا صد زندگی خواهرمو گفت ما به شوخی و خنده گرفتیمش ولی الان همه چی همونه که گفت…گاهی فکر میکنم اصلا ادمیزاد نبود شاید از ما بهترون بود چون قیافش لباساش همه چی عجیب بود موهاش تا تو کمرش و به رنگ نارنجی یه پیرمرد خمیده با ریش بافته شده حنا شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این حشیش زده بوده😂😂😂 ولی گذشته از شوخی یکی بود پاکستانی بود ۲۰ سال پیش دوره میگشت از تو اینه طال ...

گمونم 

جالب اینجاست وقتی پیاده شد راننده تاکسی گفت معروفه مغازه چاقو سازی داره توی بازار😑