2777
2789
عنوان

استرس!

269 بازدید | 23 پست

سلام وقت بخیر 🌹 

بچه ها دخترم میگه وقتی امتحان داریم یا معلم ازم سوال میپرسه مثل بید میلرزم و تپش قلب میگیرم در حد بدجور 

میگم مگه بلد نیستی جواب بدی؟ میگه بلدم ولی استرس میگیرم میترسم گند بزنم 

یکشنبه هم امتحان ریاضی داره  از الان استرس داره میترسم یه بلایی سرش بیاد مشکل قلبی هم داره خیلی میترسم 😔

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
چند سالشه چه مشکلی داره؟؟ اخه خودمم شبیشم 

14 سالشه دکتر گفته طپش قلبش زیاده قرص بهش داده 

بهم گفته اگه استرس داشته باشه و طپش قلب بگیره براش خوب نیست 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه روز درس خونده بودم همه سوالارو بلد بودم ولی وقتی معلم ازم پرسید تپش قلب شدید گرفتم حالم بد شد 

وقتی جوابشو دادم یکم بهتر شدم

نمیدونم چرا اینجوری میشم

احساس میکنم مشکل اعصاب دارم و ضعیف شدم

من یه روز درس خونده بودم همه سوالارو بلد بودم ولی وقتی معلم ازم پرسید تپش قلب شدید گرفتم حالم بد شد& ...

بهش میگم هول شدنی نیست که بلد نبودی میشینی سر جات هی میگه نمرم میاد پایین پوست و استخون شده از بس حرص نمره میزنه و از معلماش می‌ترسه منم همش دلهره دارم 

اکو نگرفتین؟؟

اکو کرده و نوار قلب گرفته بهم گفته 

بهش میگم هول شدنی نیست که بلد نبودی میشینی سر جات هی میگه نمرم میاد پایین پوست و استخون شده از بس حر ...

برین مدرسه به معلماش بگین مشکلو تا باهاش همکاری کنن سیستم غلط آموزشی اینهمه آسیب زده به روان همه

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
اعتماد به نفس نداره.شما تو خونه ازش بپرسین مث سر کلاس.جلو وایت برد. جلو آینه وایسته درس و توضیح بده. ...

نمیدونم چیکار کنم میگه دست خودم نیست تو حالت عادی قلبش خیلی میزنه دیگه استرس بگیره که وا مصیبت 😔

بهش میگم هول شدنی نیست که بلد نبودی میشینی سر جات هی میگه نمرم میاد پایین پوست و استخون شده از بس حر ...

بگو نمره بیاد پایین چی میشه میگه تجدید بعد بگو تجدید بیاری چی میشه هیچی تابستون میری امتحان میدی.بگو من ازت نمیخوام شاگرد زرنگ باشی شاگرد متوسط باش.

برین مدرسه به معلماش بگین مشکلو تا باهاش همکاری کنن سیستم غلط آموزشی اینهمه آسیب زده به روان همه

اونروز رفتم مدرسه  معلم مطالعات اجتماعیش که از ریاضیش بدتره کلا روند آموزشی غلطه 

بگو نمره بیاد پایین چی میشه میگه تجدید بعد بگو تجدید بیاری چی میشه هیچی تابستون میری امتحان میدی.بگو ...

من اصلا با نمره هاش کاری ندارم نه اینکه اهمیت ندم نه ولی اگه نمرش پایین بیاد بهش اعتماد به نفس میدم ولی خب حرف من فایده نداره میگه تو کلاس بی آبرو میشم معلمشونم نمره هارو بلند میخونه اینم استرس میگیره 

کم دردسر دارم اینم اومده روش 😑

اونروز رفتم مدرسه با معلم ریاضیش صحبت کنم خیلی خانم سخت گیر و بد اخلاقیه اونروز رفتم بهش میگم یکم خو ...

باید روی دخترتون کار بشه ایشون استرس بالا داره کلا؟توی بلقی زمینه ها چطور؟