2777
2789
عنوان

استرس!

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 23 پست
آآرامبخش گیاهی مث گل گاو زبون یا چای زعفرون بخوره.آروم میشه.استرس داره

نمیدونم گیج شدم 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
باید روی دخترتون کار بشه ایشون استرس بالا داره کلا؟توی بلقی زمینه ها چطور؟

فقط تو درس البته ی مهمونی هم بریم که غریب باشن استرس میگیره ولی تو جمع خانوادگی و اجتماع نه استرس نداره 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکو کرده و نوار قلب گرفته بهم گفته 

خب چه مشکلی داشته؟؟

من ۱۷ سالمه پارسال سر تپش قلب رفتم اکو،دکتر‌گفت افتادگی دریچه میترال که اکثر خانم ها مخصوصا جوونا دارنش 

من از مطب اومدم بیرون دکتر با مادرم حرف زد گفت این بیشتر واس استرسشه

دختر شما هم استرس داره بهش بگو نمرت کم بشه اشکال نداره همینکه تلاش میکنی کافیه

انقدر سخت نگیره 

هنوز که راهنماییه دبیرستان بیاد استرسش بیشتر میشه از الان مشکلو حل کن

خب چه مشکلی داشته؟؟ من ۱۷ سالمه پارسال سر تپش قلب رفتم اکو،دکتر‌گفت افتادگی دریچه میترال که اکثر خا ...

مشکل خاصی نداره فقط در زمینه طپش قلب و استرس دکتر بهم گفته استرس نداشته باشه وگرنه تو اکو مشکل خاصی نداشت و قلب سالم بود

کلاس ششم امتحان داد مدرسه تیزهوشان قبول شد بخاطره همین از اول مهر پدرم در اومده به خودم چیزی نمیگه ولی هر روز لاغر تر میشه کلا بچم پوست و استخون ‌شده غصه این منو کشته غصه استرسش منو کشته خدا مشکل همرو حل کنه 

مشکل خاصی نداره فقط در زمینه طپش قلب و استرس دکتر بهم گفته استرس نداشته باشه وگرنه تو اکو مشکل خاصی ...

خداروشکر پس مشکل ندارن

همش از استرسه

منم مثل دختر شمام

و مادرم سر این قضیه مثل شما نگرانه و حرص میخوره

من اصلا با نمره هاش کاری ندارم نه اینکه اهمیت ندم نه ولی اگه نمرش پایین بیاد بهش اعتماد به نفس میدم ...

بگو مهم نیست نمرت پایین باشه هیچ اتفاقی نمیوفته.فقط باید معلمشون رو مطلع کنین

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
مشکل خاصی نداره فقط در زمینه طپش قلب و استرس دکتر بهم گفته استرس نداشته باشه وگرنه تو اکو مشکل خاصی ...

فقط مشاور چند جلسه باهاش حرف بزنه خوب میشه

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️