2777
2789

قربونت اره بخدامنم میگم زندگی هیچیه عمرادم معلوم نیس فقط سلامتی باشع من ازاون قضیه ببعدو۶ماه نخابیدم بچه کولیکی بودهمش گریه میکردیبارپتوخفش کرده بودنفسش قطشده بودتکون نمیخوردترسیدم دادزدم گریه کردم شیردادم بعداینجورشدم یسریامیگن ضعیفی نخابیدی نمیدونم دیگ سپردم دست خدادکترای اردبیلم هیچی نمیدونن ب سرماخوردگیم میری میگن عصبی نشدی ازمایش کمخونی میدی نمیگن این دارو روب

خوری خوب میشی میگن اعصابتواروم کن یبارنمیگن ازچیع ب این ادم استرس میگیرع ک چمه نمیتونن تشخیص بدن

پس معلومه خیلی حرص میخوری سرهمه چی.خیلی چیزا باید رها کنیم همه چی دست ما نیس که ما مسول همه چی نمیتونیم باشیم اگر رها کنی خودش درست میشه خیلی چیزا گذر زمان همه چی حل میکنه به خیلی چیزا باید زمان داد اینجوری یه جا گیر کنیم با فشار به مغز خودمون به هیچ جایی نمیرسیم.قرا نیس کلا استرس نداشته باشیم که اصلا نشدنیه ولی باید کمش کنیم مثلا الان تو استرست ازنوع شدیده نیم ساعت بگیری بیحالت میکنه منم اولش همینطور بودم الان فقط بعضی وقتا وسواس فکری دارم که اونم مشکلی نیس چون کنترلش کردم مثلا دوساعتم فکر کنم بیحال نمیشم بینش نفس عمیق میکشم و طرز فکرم عوض کردم .قبلا که حتی موقع سرگرمم بودم یا تو جمع بودم استرسی بودم و تیک عصبی هم داشتم .بقیه  درست میگن باید رو خودت تمرکز کنی خوابت درست کنی غذا واینا به خودت برسی درکل هدفت اول سرحال و قبراق شدنت بشه اینکار همه مشکلا حل میشه..البته از نظر روحیم مهمه حالت خوب باشه که بنظرم با مشاور خوب میشه .روحی و جسمی خوب باشی طوفانم تکونت نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس معلومه خیلی حرص میخوری سرهمه چی.خیلی چیزا باید رها کنیم همه چی دست ما نیس که ما مسول همه چی نمیتو ...

اره راس میگی مرسی ازحرفای قشنگی ک بم میزنی مریض بودن روحی بدترازجسمیه زمان میبره درست شدنش واقن من اون دنیارودیدم اومدم خیلی وحشتناک بود

پس معلومه خیلی حرص میخوری سرهمه چی.خیلی چیزا باید رها کنیم همه چی دست ما نیس که ما مسول همه چی نمیتو ...

منم توجمع بیشترحالم بدمیشه یابیرون میرم نسبت ب قبلنایکم خوبشدم امابازم مغزم انگاربی حس میشه این اذیتم میکنهذبرااسترسم پرانول میخورم صبوشب 

اره راس میگی مرسی ازحرفای قشنگی ک بم میزنی مریض بودن روحی بدترازجسمیه زمان میبره درست شدنش واقن من ا ...

خواهش میکنم منم با همین چیزا بهتر شدم در طول روز تنفس شکمی هربار 4 5 ثانیه خوبه برا کاهش استرس و به چیزای منفی فکر نکردن و فقط طرز فکر مثبتم خوبه..ما شایدم ذاتی حساس هستیم رو همه چی من که خوشمم نمیاد کامل بی فکر و بیخیال باشم احساس پوچی میکنم اینطوری ..ولی خیلیا دیدم کامل بیخیالن هیچی براشون مهم نیس  دیگه هرکی یه شخصیتی داره ولی هرکدوم زیادش خوب نیس

منم توجمع بیشترحالم بدمیشه یابیرون میرم نسبت ب قبلنایکم خوبشدم امابازم مغزم انگاربی حس میشه این اذیت ...

شاید اثرات قرصه تازه شروع کردی

میگن اولش اینطوریه بعدش شیش ماه تازه اثر خوب میزاره

شاید اثرات قرصه تازه شروع کردی میگن اولش اینطوریه بعدش شیش ماه تازه اثر خوب میزاره

اره راس میگی من خیلی سرسری میگیرم این داروهاروببین چقدحساس شدم توگوگل عوارضشوخوندم انداختم اشغال دیدم حالم بده دوباره خریدم میخورم واقن اینحرفت درسته شایدداره اثرمیکنه یباره ادم خوب نمیشع رفته رفته اثرشومیذاره

اره راس میگی من خیلی سرسری میگیرم این داروهاروببین چقدحساس شدم توگوگل عوارضشوخوندم انداختم اشغال دید ...

اشتباه گفتم بعد دوماه اثر میزاره 

نه این قرصا باید منظم مصرف بشه خیلیا میخورن عوارضاش زیاد نیس اگر بهت بسازه از شبانه روز استرس داشتن بهتره

اشتباه گفتم بعد دوماه اثر میزاره  نه این قرصا باید منظم مصرف بشه خیلیا میخورن عوارضاش زیاد نیس ...

اره والاچقدخوبه این تاپیکوزدم بم روحیه دادی واقن ممنون ازت احساس میکنم یکم بهترم میدونی انقدتنهامیمونم هم صحبتی ندارم بم ایناروبگ روحیه بده اینجامیام بهترمیشم باتاپیکایی ک میخونم میبینم فقط من نیستم ک حالم بدمیشه راهای کم کردن استرسوازشماهایادمیگیرم امیدوارمیشم ب زندگی ممنون فداتشم

اره والاچقدخوبه این تاپیکوزدم بم روحیه دادی واقن ممنون ازت احساس میکنم یکم بهترم میدونی انقدتنهامیمو ...

خواهش میکنم اره متاسفانه از این بیماریا زیاد شده منم خیلیا دیدم اکثرا وسواس فکری و استرس دارن .خداروشکر خواهش عزیزم