2777
2789

من و دوستم یک تحقیقی رو داخل کلاسمون برعهده گرفتیم  اول قرار شد هردوتا جداگونه بنویسیم بعد دوستم گفت بیا باهم انجام بدیم منم قبول کردم چون کار گروهی بهتر از اینه که کارها بردوش یک نفر باشه ولی فریب داد من رو زرنگ بازی در آورد و نه کافینت اومد برای تحقیق نه کمکم کرد بنویسم خودم همش رو تنهایی نوشتم ولی معلممون رد کرد  این دفعه خودش  دوباره اومد گفت که بزار بیام اسمم رو داخل تحقیق بنویس منم گفتم قبوله ولی متاسفانه ایشون شماره من رو گرفتن که هماهنگ کنیم تا باهم بنویسیم ولی تا الان که تاپیک میزنم و فردا باید تحقیق رو تحویل بدیم نه زنگ زده نه کافینت اومده باهام ونه داخل پاک نویس کمکم کرده 

پ. ن: منم میخوام بزنم زیر همه چی و اسمش رو ننویسم زیر تحقیق تا دستش رو بزارم تو حنا نظرتون چیه؟؟؟،

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب درستش م همینه چون میگی اون هیچ کاری نکرده پس حقش نیست اسمش بنویسی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

اگه واقعا مشکلی واسش پیش اومده باشه که گناه داره

ولی اگه از زرنگیش بوده منم باشم اسمشو نمی نوشتم 

💩 بده همون بخوره چرا تووو اخه😐😐😐

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
بهش اس بده بگو کمک نکردی منم اسمتو بنویسم

اون شماره ام رو گرفت گفت پیام میدم نداد منم الان شماره ندارم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻