2777
2789

تکنیک اول

که مدتیه خبری ازش نمیشه صبر کن

و بهش فضا بده

تا خودش دلتنگ بشه انقدر زنگ نزن 

و پیام نده..

تکنیک دو

فکر نکن اگه دائم بهش بچسبی و چکش کنی بیشتر جذب 

میشه اینطوری اونو از خودت دورتر می منی

🦋

تکنیک سوم

برای خودت ارزش قاعل باش خودت رو محتاج نشون نده

و خودت با کار دیگه گرم کن

🦋

تکنیک چهرم

وقتی اون ببینه که تو برای خودت توی زندگی

هدف و برنامه داری و کل

زندگیت فقط به اون خلاصه نمیشه

بیشتر جدب میشه و به سمتت میاد

🦋

تکنیک پنجم

غر زدن و شکایت و انتقاد ممنوع با این رفتارات اونو فراری میدی

باعث میشی هر وقت دلتنگتم که شد یاد غر 

زدنان بیفته و ازت دوری کنه پس با روش

درست خواسته  ها و یا ناراحتیت رو ابراز کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما که آقایی کسی وقتی رابطه کاته وقتی یه پسر که تو دار و مغرور هم هست میاد ابراز دلتنگی می‌کنه ولی حرفی از برگشت نمیزنه چه منظوری دارع؟ 

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

صحیح

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566