2777
2789

نابودم نابود

وقتی اعضای خانوادم انقدر شک میکنن بهم چی از بقیه انتظار میره؟؟ 

مریض شدم..یکجا نشین شدم.افسرده شدم..بدبخت شدم تو این سن

هرکی وضعیتمو میبینه میگه تو اینده ای نداری از بس حرص خوردی از بس استرس کشیدی خودتو نمیتونم نجات بدی چه برسه زندگی

درسامو چیکار کنم

با قلبی ک شکسته چیکار کنم

با این دردایی ک تمومی نداره چیکار کنم..با اهنگ و کتاب و بیرون رفتنم حالم خوب نمیشه

بیکار شدی پست اول یکی مونده به اخرین تاپیکمو بخون حتما کمکت میکنه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کاری که تو این شرایط می تونی بکنی که منم قبلا کردم اینه که کتاب ( نسخه بهتر زندگیت را بساز رو بخونی ) که نوشته جول اوستین هست

من از ایران کتاب خریدم و را راضی هستم لینکشو میزارم خواستی کپی کن و تو گوگل پیست کن 

https://iranketab.ir/c/6bf8e3

تو منی یا من توام

نمیدونم..فقط دلم خیلی برای خودم میسوزه 

تو یکم از حالت بگو؟

همین الان با یکی از اعضای خانواده دعوا افتادم

بلند بلند گریه میکردم جوابشو میدادم 

انقدر عصبی شدم خودزنی هم پیدا کردم محکم زدم تو سرم

احساس میکنم رگ چشام پاره شد

همش شک شک شک شک....چرا انقد شکاکین اخه

بیکار شدی پست اول یکی مونده به اخرین تاپیکمو بخون حتما کمکت میکنه

با این بلاهایی که سرم اومد چیکار کنم؟؟؟ مطمئنم حتی‌ اگه بهت بگم درک نمیکنی

دو سال وضعیت افتضاحی دارم

با این بلاهایی که سرم اومد چیکار کنم؟؟؟ مطمئنم حتی‌ اگه بهت بگم درک نمیکنی دو سال وضعیت افتضاحی دار ...

عزیز دلم هزاران ادم بدتر از تو کارایی که گفتمو البته من نمیگم بزرگان میگن رو انجام دادن تاثیرشو دیدن یکیش خود من

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
نمیدونم..فقط دلم خیلی برای خودم میسوزه  تو یکم از حالت بگو؟ همین الان با یکی از اعضای خانواده ...

عزیزم بخدا که همین هستن منم به جایی رسیدم که وقتی صبح از خواب بیدار میشم میگم وای یه روز دیگه

کتاب خوندن یعنی خیره شدن به یه درخت مرده و توهم زدن🧠✨
عزیز دلم هزاران ادم بدتر از تو کارایی که گفتمو البته من نمیگم بزرگان میگن رو انجام دادن تاثیرشو دیدن ...

چ کارهایی کردی

حالت چ شکلیی بود؟

استرس باعث مشکل جسمیتم شد؟